Suntem convinși că ați auzit de arta plierii hârtiei, însă știți oare beneficiile pe care Origami le aduce în dezvoltarea creativității și dexterității copilului?

Cursul de Origami le oferă copiilor ocazia de a cunoaște mai multe despre cum poate această formă de artă să îi ajute să gândească logic, să asimileze informații noi și să își exprime personalitatea creativă prin realizarea unor forme.

Principalul beneficiu al copilul este că la fiecare întâlnire facem exerciții practice, iar totul se întâmplă fără grabă.

Origami este singura formă de artă care implică Metamorfoza.

Ce învață concret copilul în cadrul cursului?

  • Află despre complexitatea la care se ajunge prin înțelegerea geometriei;
  • Își exprimă personalitatea creativă prin realizarea unor forme ce se susțin singure ca obiecte independente, ușor de replicat și de înțeles;
  • Îți dezvoltă răbdarea, memoria și concentrarea;
  • Primește bucurie și satisfacție, ca rezultat a lucrurilor făcute cu propriile mâini;
  • Interacționează cu noi prieteni prin această formă de artă care unește;
  • Dezvoltă curiozitatea continuă bazată pe scepticism;
  • Dezvoltă interesul pentru a preda și a face schimb de informații.

Learning Facilitator: Diana Budușan a absolvit Universitatea din București, facultatea de Geologie și Geofizică, domeniul Inginerie Geologică. ”Sunt un om care privește tot ce i se intâmplă ca pe o experiență din care întotdeauna are ceva de învățat. Spun deseori că nu există greșeli, există doar neînțelegeri. Prin observație încerc să fiu atentă, să creez conexiuni, și să înțeleg cum funcționează totul ca întreg. Să știi să comunici cu copiii, înseamnă să ai abilitatea să comunici cu oricine, pentru că în esență, cu toții suntem niște copii”.

V-am pregătit și o prezentare detaliată a cursului, așa că, nu ezitați să ne scrieți pentru a v-o trimite pe adresa de e-mail.

Înscrierile se fac în formularul din dreapta.inscrie-te
Pentru întrebări, nu ezitați să ne contactați. 🙂

Părinții aleg activitățile noastre pentru că suntem deschiși să purtăm discuții cu ei în ceea ce privește comportamentul copilului și îi încurajăm mereu să își facă timp să stea cu ei, să îi asculte și să aibă inițiativă în a le prezenta jocuri, activități ce îi apropie.

Dacă simți să recomanzi acest curs sau alte activități PlaYouth și altor părinți, pe noi ne-ar bucura foarte tare și ți-am fi extrem de recunoscători. Mulțumim!


Fii sigur/ă că PlaYouth este locul pentru dezvoltarea copilului tău, în relație cu tine! Iar ca să te convingi, te invităm să intri în conversație cu noi. Scrie-ne pe contact@playouth.ro sau intră direct pe site-ul nostruwww.playouth.ro.