Apr
4
Sat
Atelier online de Animaţie stop motion pentru copii
Apr 4 @ 11:00 am – 12:00 pm
Atelier online de Animaţie stop motion pentru copii
Tehnica stop motion îți dă foarte multă libertate și copiii își pot exprima imaginația fără limite. Cu un pic de răbdare și curiozitate, vom crea împreună un scurt film, dând viață obiectelor și jucăriilor.

Vă așteptăm la atelierul nostru de Animație stop motion.

Beneficiile atelierului pentru copil:
– Se distrează și își dezvoltă imaginația, în timp ce învață lucruri noi;
– Învață despre animația stop motion și despre iluzia de mișcare;
– Își pune în practică propriile idei, creează situații și povești;
– Învață să facă fotografii;
– Își dezvoltă puterea de concentrare și gândirea vizuală;

Materiale: plastilina, tableta sau telefon

Înscrierile se fac aici: https://tinyurl.com/upf9q7e

Acest atelier se adresează copiilor între 7 și 12 anișori.

Avem doar 6 locuri disponibile. Desfășurăm activitățile cu un număr mic de participanți, în așa fel încât atenția trainerului să fie distribuită egal către toți și ca fiecare din ei să rămână cu ceva concret în urma fiecărei activități.

Costul este de doar 45 de lei

Learning Facilitator: Andra Berilă, absolventă a Universității Media – Regie de film și Absolventă a Universității Alternative – New Media și Antreprenoriat.
Motto-ul aNDREI: „Totul se poate reinventa.” Ea învață multe de la copii, mai ales de la fratele ei de 9 ani, și crede că învățarea e cu bilet dus-întors: oferi ceva și primești înapoi. Asta o motivează cel mai mult și îi dă energie să îi ajute pe copii să învețe lucruri noi, dar și să afle cum văd ei lumea.

Părinții aleg activitățile noastre pentru că suntem deschiși să purtăm discuții cu ei în ceea ce privește comportamentul copilului și îi încurajăm mereu să își facă timp să stea cu ei, să îi asculte și să aibă inițiativă în a le prezenta jocuri, activități ce îi apropie.

Dacă simți să recomanzi acest atelier sau alte activități PlaYouth și altor părinți, pe noi ne-ar bucura foarte tare și ți-am fi extrem de recunoscători. Mulțumim!
—-——————————————-——————————————
Fii sigur/ă că PlaYouth este locul ideal pentru dezvoltarea copilului tău, în relație cu tine! Iar ca să te convingi, te invităm să intri în conversație cu noi. Scrie-ne pe [email protected] sau intră direct pe site-ul nostru www.playouth.ro.