feb.
4
joi
Workshop Animație Tehnici de reconectare cu elevii la clasă @ Online
feb. [email protected]:30 pm – 7:30 pm
Workshop Animație Tehnici de reconectare cu elevii la clasă @ Online
În urma conferințelor “Omul din spatele unui profesor” am luat feedback de la mulți dintre profesorii prezenți și am aflat care ar fi cele mai interesante teme de dezbătut în cadrul unor workshop-uri.
Ne-am adaptat situației din educație și vă invităm pe 4 februarie 2021, să discutăm împreună în online despre Animație Socio-Educativă – Tehnici de reconectare cu elevii la clasă. Workshop-ul se va desfășura online, va conține exerciții, jocuri și va fi unul dinamic, adaptat la situația actuală.
Atelierul va fi facilitat de către Andrei Dobre. Andrei deține certificări de formator (2011), lucrător de tineret (2012), manager de proiect (2013) și evaluator de proiecte (2016). El este licențiat în sociologie (2010) și master în Managementul Resurselor Umane (2012), iar din anul 2015 este doctorand al Școlii Doctorale de Sociologie din cadrul Universității din București, tema sa de cercetare fiind Studiul societății civile și implicarea acesteia în politicile de sănătate.
Din ianuarie 2011, Andrei a lucrat, pe rând cu: Fundația Geron (sociolog), Fundaţia pentru Dezvoltarea Societăţii Civile – FDSC (office manager; asistent de proiect/coordonator training; asistent program de finanţare/expert DoRIS), Asociatia React (expert monitorizare/expert dezvoltare), iar din septembrie 2015 până în prezent, cu Romanian Angel Appeal Foundation (sociolog/ofițer monitorizare și evaluare/coordonator proiect).
De asemenea, o importantă componentă în procesul de dezvoltare personală și profesională a lui Andrei o reprezintă activitatea lui în Organizația Națională Cercetașii României (ONCR)
Taxa de participare: 48 RON /persoană/ workshop/ 2h
Dacă adeverința de participare la workshop este utilă portofoliului dvs. cu drag vă vom trimite.
Parteneri strategici: AQUA Carpatica, RoCoach
Parteneri Media: Itsy Bitsy, Agenda Culturala PENTRU COPII, România Pozitivă
Pentru parteneriate media sau pe marketing ne puteți trimite un e-mail la [email protected]
feb.
20
sâm
Conferinţa online Omul din spatele unui profesor. Ghiozdan pentru semestrul II
feb. [email protected]:00 am – 2:00 pm
Conferinţa online Omul din spatele unui profesor. Ghiozdan pentru semestrul II
Voi ce ați pus în ghiozdanul pe care l-ați pregătit pentru al doilea semestru al acestui an școlar? Noi am pus răbdare, voie bună, nevoia continuă de învățare și adaptare, flexibilitate și… într-un buzunar am pus și speranță. Un gând legat de faptul că e posibil ca anul acesta să ne putem revedea față în față cu voi și că vom îmbina într-un mod frumos digitalul cu evenimentele care ne aduc fizic împreună.
Ne dorim ca prin ediția a VIII-a a conferinței ”Omul din spatele unui profesor”să venim în sprijinul dumneavoastră, al cadrelor didactice, cu instrumente eficiente pe care să le puteți folosi la clasă, indiferent dacă este online sau față în față. Dar și cu exemple de atitudine și inspirație de la unii dintre cei mai frumoși profesioniști din educație. Fiecare va aduce propria experiență și viziune despre viață și educație pentru a le împărtăși cu noi – sperăm să puteți culege de la fiecare câte o idee pe care să o aplicați/testați cu elevii dumneavoastră.
Vă invităm să discutăm despre toate acestea și despre cum putem trece la următorul nivel în ceea ce privește activitatea la clasă în 2021, pe 20 februarie, de la ora 11:00, online, pe ZOOM.
Invitații Conferinței sunt:
1. Oana Moraru: profesor, formator de profesori, învățătoare și fondatoarea Școlii Helikon din Călărași, a Agenției pentru Mentorat Educational „Helikon” și a paginii Vocea Părinților,
2. Mirela Spiță: învăţătoare, Școala Gimnazială „Alexandru Ioan Cuza”, Bacău și profesor MERITO 2020
3. Olimpia Meșa: expert și consultant principal în proiectarea programelor de învățare bazate pe modul de funcționare al creierului, președintele Instructional Design.
4. Marcel Bartic, Prof. Istorie, Little London International Academy
Toţi profesorii participanţi vor primi adeverinţă de participare. Conferinţa face parte din programul “Împreună Educăm Generaţii” al Asociaţiei PlaYouth, în cadrul căruia organizăm și workshop-uri tematice ce susțin procesul de învățare continuă a profesorilor.
Prețul biletului este 39 RON, vă așteptăm cu drag alături noi. Împreună educăm generații, indiferent de ceea ce se întâmplă în jur. Iar aceasta este superputerea profesorului!
Înscrierea se face în urma achitării unui bilet: https://eventbook.ro/…/bilete-conferinta-omul-din…
Parteneri strategici: MERITO, Școala Aletheea, Aqua Carpatica, Kinderpedia
Parteneri Media: Itsy Bitsy, Agenda Culturala PENTRU COPII, România Pozitivă
Pentru parteneriate media sau marketing ne puteți trimite un e-mail la [email protected]