Sep
30
Wed
Curs online Metode de învățare prin joc – animație socio-educativă @ Home
Sep 30 @ 4:00 pm – Oct 21 @ 6:00 pm
Curs online Metode de învățare prin joc - animație socio-educativă @ Home

Webinariile de Animație Socio-Educativă organizate în ultimele luni au avut un real succes și ne bucurăm de deschiderea profesorilor către educația prin joc și joacă. Continuăm această călătorie cu un curs de Animație Socio-educativă de 4 întâlniri ce are ca scop fixarea și aprofundarea cunoștințelor, descoperirea și crearea de noi jocuri, împreună cu readucerea spiritului ludic în lumina reflectorului, în sala de clasă/online. Vă așteptăm alături de noi, în fiecare zi de miercuri din intervalul propus.

Programul celor 4 întâlniri:

30.09.2020, 16:00-18:00 – Introducere în animația socio-educativă

 • Cunoașterea participanților.

 • Prezentarea structurii și obiectivelor cursului.

 • Rolul animatorului

 • 2 activități practice

 

07.10.2020, 16:00-18:00  – Instrumente de lucru în animație

 • Metode și tehnici în animație. Jocul

 • Tipuri de jocuri

 • ABC-ul animatorului

 • Exersarea a 2 jocuri

14.10.2020, 16:00-18:00  – Fișa de joc

 • Cum organizăm o activitate și cum dezvoltăm activități noi

 • Structura unei fișe de activitate

 • Lucru pe echipe – generarea de fișe de activitate

21.10.2020, 16:00-18:00  –  Activități practice

 • Activitați practice facute de participanti, pentru participanți – simularea clasei

 • Feedback pe activitățile realizare

 • Feedback si evaluarea cursului.

Grupul de lucru va fi format din 30 de participanți pentru o desfășurare bună a cursului.

Taxa de participare la curs este 190 RON /persoană pentru toate cele 4 întâlniri ale modulului. Veți beneficia de resurse audio, video și cărți în format electronic și un certificat de participare la curs.

Activitatea va fi facilitată de către Andrei Dobre. Andrei deține certificări de formator (2011), lucrător de tineret (2012), manager de proiect (2013) și evaluator de proiecte (2016). El este licențiat în sociologie (2010) și master în Managementul Resurselor Umane (2012), iar din anul 2015 este doctorand al Școlii Doctorale de Sociologie din cadrul Universității din București, tema sa de cercetare fiind Studiul societății civile și implicarea acesteia în politicile de sănătate.

Din ianuarie 2011, Andrei a lucrat, pe rând cu: Fundația Geron (sociolog), Fundaţia pentru Dezvoltarea Societăţii Civile – FDSC (office manager; asistent de proiect/coordonator training; asistent program de finanţare/expert DoRIS), Asociatia React (expert monitorizare/expert dezvoltare), iar din septembrie 2015 până în prezent, cu Romanian Angel Appeal Foundation (sociolog/ofițer monitorizare și evaluare/coordonator proiect).

De asemenea, o importantă componentă în procesul de dezvoltare personală și profesională a lui Andrei o reprezintă activitatea lui în Organizația Națională Cercetașii României (ONCR), în care activează din anul 2005.

Vă invităm să ne urmăriți pe pagina de Facebook și să vă alăturați grupului pentru profesori, Împreună educăm generații, pentru a fi la curent cu noutăți despre activitățile noastre.

Oct
17
Sat
Conferinţa online “Omul din spatele unui profesor. Armonia profesor-elev” @ Home
Oct 17 @ 11:00 am – 2:00 pm
Conferinţa online "Omul din spatele unui profesor. Armonia profesor-elev" @ Home
Suntem în prima lună de după începutul anului școlar #altfel. Chiar dacă lucrurile încă sunt neclare și nesigure pentru unii dintre profesori, copii și părinți, la finalul zilei contează mult armonia profesor-elev. Ne propunem să venim în sprijinul cadrelor didactice cu viziuni profesorilor din mediul privat și cel de stat pentru a vedea ce soluții avem la a crea o legătură cât mai frumoasă cu elevii, bazată pe respect și încredere, acum când circumstanțele nu sunt dintre cele mai prietenoase.
Astfel, vă invităm sâmbătă, pe 17 octombrie, de la ora 11:00 să ne dăm întâlnire timp de 3 ore, la o eveniment special, adaptat realității curente. Vă așteptăm la Conferința online “Omul din spatele unui profesor. Armonia profesor-elev” – într-un context cald și prietenos, unde lăsăm loc discuțiilor și opiniilor constructive care să ne ajute să vedem situațiile din mai multe perspective.
Vă invităm alături de noi și de cei 4 speakeri prezenți la eveniment să vorbim despre metodele ingenioase descoperite și adaptate pentru mediul online, despre trăirile din această perioadă, despre gestionarea lor și despre cum reușești să fii atât om, cât și profesor.
Primi doi invitati:
Consuela Colțan, profesor învățământ primar
Adrian Ierulescu, profesor liceu.
Ceilalti doi urmeaza sa fie anuntati
Toţi profesorii participanţi vor primi adeverinţă de participare. Conferinţa face parte din programul “Împreună Educăm Generaţii” al asociaţiei PlaYouth, în cadrul căruia organizăm și workshop-uri tematice.
Prețul biletului este 48 RON, vă așteptăm cu drag alături noi. Împreună educăm generații, indiferent de ceea ce se întâmplă în jur. Iar aceasta este superputerea profesorului!
Bilete, aici:
https://eventbook.ro/…/bilete-conferinta-online-omul…
Parteneri strategici: MERITO
Parteneri Media: Itsy Bitsy, Agenda Culturala PENTRU COPII, România Pozitivă
Pentru parteneriate media sau marketing ne puteți trimite un e-mail la [email protected]