apr.
17
sâm
Conferinţa online Omul din spatele unui profesor. Metode alternative de invatare in educatia traditionala
apr. [email protected]:00 am – 2:00 pm
Conferinţa online Omul din spatele unui profesor. Metode alternative de invatare in educatia traditionala
Căutăm mereu în viața de zi cu zi pe plan personal însă și în mediul profesional oameni-repere de la care să ne inspirăm. Găsim adesea idei de cum putem face lucrurile mai bine și mai valoroase pentru elevii pe care îi formăm la clasă.

Dincolo de programa impusă există spațiu pentru a ne putea dezvălui creativitatea, unde putem aplica și metode alternative de învățare, unde putem fi în același timp profesor și discipol, descoperind informații și tehnici noi în timp ce ne desfășurăm activitatea. Ne propunem ca prin ediția a IX – a conferinței „Omul din spatele unui profesor – Metode alternative de învățare în educația tradițională” să facem un schimb de idei, metode și practici cu acești colegi de la care avem de învățat continuu.

Vă invităm să discutăm despre toate acestea și despre cum putem trece la următorul nivel în ceea ce privește activitatea la clasă în 2021, pe 17 aprilie, de la ora 11:00, online, pe ZOOM.

Invitații conferinței urmează să fie anunțați.

Toţi profesorii participanţi vor primi adeverinţă de participare. Conferinţa face parte din programul “Împreună Educăm Generaţii” al Asociaţiei PlaYouth, în cadrul căruia organizăm și workshop-uri tematice ce susțin procesul de învățare continuă a profesorilor.

Prețul biletului este 39 RON, vă așteptăm cu drag alături noi. Împreună educăm generații, indiferent de ceea ce se întâmplă în jur. Iar aceasta este superputerea profesorului!

Bilete: https://eventbook.ro/other/bilete-conferinta-omul-din-spatele-unui-profesor-metode-alternative-de-invatare-in-educatia-traditionala

Parteneri strategici: MERITO, Școala Aletheea, Aqua Carpatica, DPH, Kinderpedia
Parteneri Media: Itsy Bitsy, România Pozitivă
Pentru parteneriate media sau marketing ne puteți trimite un e-mail la [email protected]