Atelier online de Ecologie și protejarea mediului pentru copii

Protejarea mediului este de o importanță uriașă pentru noi, dar și pentru generațiile care urmează. Planeta Pământ este cea care ne găzduiește, pentru ca noi să putem trăi în armonie, de aceea trebuie să o respectăm și să învățăm cum o putem proteja.

Beneficiile atelierului pentru copii:
– învață de ce este important să facem acțiuni care sunt prietenoase cu natura
– învață despre legătura strânsă dintre om și natură
– află modalități practice de a proteja natura prin reciclarea obiectelor pe care le folosește familia sa (casuță pentru păsări și vază pentru flori).

Trainerul atelierului este Antoanela Ionita – activ implicată în proiecte de educație ecologică pentru toate vârstele. În prezent, deține platforma online Sustain-Community cu continut în română și engleză. Pasiunea o are dintotdeauna, iar cunoștințele și experiența le-a dobândit în cadrul Masterului in Global Business & Sustainability la Rotterdam School of Management.

Fiind primul atelier pe care îl desfășurăm pe această temă, el va fi unul GRATUIT! Se va desfășura online și va primi maxim 30 de participanți.

Înscrierile se fac aici: https://goo.gl/cEE3uF

Atelierul se adresează copiilor cu vârste între 6 și 14 ani.

Nu ezitaţi să ne contactaţi pentru detalii suplimentare la numărul de telefon 0755 655 566 sau la adresa de e-mail: [email protected]
——————————————————————————————
Desfășurăm activităţile cu un număr mic de participanţi, în așa fel încât atenţia trainerului să fie distribuită egal către toţi și ca fiecare din ei să rămână cu ceva concret în urma fiecărei activităţi.

Părinţii aleg activităţile noastre pentru că aici copiii lor învaţă ceva practic și util pentru dezvoltarea unor abilităţi precum încredere în sine și în ceilalţi, răbdare, bucurie, pasiune, libertate și curiozitate. Prin contextele pe care le creăm copiii ajung să se împrietenească și să discute liber despre tot ce simt, să fie buni unii cu ceilalţi, să lucreze în echipă, să se implice activ în ceea ce fac alături de alţi copii.

Dacă simţi să recomanzi activităţile PlaYouth și altor părinţi pe noi ne-ar bucura foarte tare și ţi-am fi extrem de recunoscători. Mulţumim!
——————————————————————————————
Fii sigur/ă că PlaYouth este locul pentru dezvoltarea copilului tău în relaţie cu tine! Iar ca să te convingi, te invităm să intrăm în conversaţie. Scrie-ne pe [email protected] sau intră direct pe site-ul nostru www.playouth.ro

%d bloggers like this: