Curs de animatie stop motion descriere

Tehnica stop motion îți dă foarte multă libertate și copiii își pot exprima imaginația fără limite. Cu un pic de răbdare și curiozitate, vom crea împreună un scurt film, dând viață obiectelor și jucăriilor.

Cursul de Animație stop motion este o ocazie foarte bună pentru copii să își antreneze imaginația, să dobândească abilități noi și, mai ales, să învețe cum să lucreze în echipă.

Printre beneficii, se numără dezvoltarea puterii de concentrare, a gândirii vizuale și a abilității de a colabora cu ceilalți.

Ce învață concret copilul în cadrul cursului?

  • noțiuni de bază despre principiile animației, valabile pentru orice stil de animație;
  • cum să creeze personaje și cum să spună povești prin imagini;
  • învață cum să pună în valoare imaginile, adăugând și sunete;
  • învață să facă fotografii și își dezvoltă gândirea vizuală;
  • învață să colaboreze cu alți copii.

V-am pregătit și o prezentare detaliată a cursului, așa că, nu ezitați să ne scrieți pentru a v-o trimite pe adresa de e-mail.

Înscrierile se fac în formularul din dreapta.inscrie-te
Pentru întrebări, nu ezitați să ne contactați. 🙂

Părinții aleg activitățile noastre pentru că suntem deschiși să purtăm discuții cu ei în ceea ce privește comportamentul copilului și îi încurajăm mereu să își facă timp să stea cu ei, să îi asculte și să aibă inițiativă în a le prezenta jocuri, activități ce îi apropie.

Dacă simți să recomanzi acest curs sau alte activități PlaYouth și altor părinți, pe noi ne-ar bucura foarte tare și ți-am fi extrem de recunoscători. Mulțumim!
————————–————————–————————–——————————————————–
Fii sigur/ă că PlaYouth este locul pentru dezvoltarea copilului tău, în relație cu tine! Iar ca să te convingi, te invităm să intri în conversație cu noi. Scrie-ne pe contact@playouth.ro sau intră direct pe site-ul nostruwww.playouth.ro.