Skip to main content

PlaYouth – Educaţie

prin joc și artă!

PlaYouth s-a născut din dorinţa de a aduce joaca şi bucuria în educaţia copiilor, dar și de a crea o legătură mai puternică între aceștia și părinţii lor. Îi încurajăm să-şi dezvolte sănătos relaţia părinte-copil.

PlaYouth se gândește la copilărie ca la cea mai frumoasă perioadă a vieţii, fapt pentru care merită să păstrăm vii magia, distracţia, imaginaţia şi spiritul de explorator.

Organizăm ateliere, cursuri, evenimente, petreceri şi programe de educaţie alternativă pentru copii, pentru copii și părinți sau pentru adulții care vor să se reconecteze cu creativitatea și cu jocul.

Activităţile pentru copii au rolul de a-i ajuta să aibă încredere în ei, să comunice mai uşor, să interacţioneze cu alţi copii, să-şi dezvolte creativitatea, să învețe prin joc şi să-şi descopere pasiunile şi talentele. Activităţile dedicate copiilor şi părinţilor au rolul de a-i apropia pe aceştia, de a-i ajuta să se cunoască mai bine şi de a interacţiona natural şi liber. Activitățile pentru adulți au rolul de a-i ajuta să se reconecteze cu spiritul copilăriei și să se relaxeze prin intermediul atelierelor creative.

Viziune

Construim o comunitate sănătoasă care încurajează creşterea armonioasă şi formarea echilibrată a copiilor şi a relaţiei lor cu părinţii. Vrem să schimbăm modul în care copiii își descoperă pasiunile, interacționează între ei și învață lucruri noi.

Misiune

Aducem jocul, arta şi bucuria în educaţia şi dezvoltarea copiilor prin organizarea de activităţi educativ-creative, la care pot participa şi părinţii, într-un mediu primitor, călduros şi vesel.

Valorile PlaYouth

PRIETENIA

Împărtășim valoarea prieteniei pentru că aceasta reprezintă deschiderea către celelalte persoane şi acceptarea lor, construirea de relaţii foarte bune şi a celor mai frumoase momente din viaţă.

INTEGRITATEA

Ne implicăm cu pasiune, dragoste, sinceritate şi căldură în educaţia copiilor. Asigurăm calitatea timpului petrecut împreună şi ne pasă de copiii care vin să ne cunoască.

RESPECTUL

Pentru noi respectul înseamnă corectitudine, bunătate, bun-simț și toleranță. Îi respectăm pe ceilalţi pentru că ne place să fim respectaţi.

SOLIDARITATEA

Încurajăm o relație onestă și caldă pentru că vrem să ne jucăm împreună, să împărtăşim experienţe şi să învăţăm unii de la alţii.

Credem foarte mult în puterea comunităților, așa că ne dorim să unim forțele unor comunități mai mari pentru dezvoltarea echilibrată și armonioasă a comunității de profesori, părinți și copii. Ne implicăm să aducem cât mai mult joaca în școlile din România ca și metodă de predare și promovare, dar și în casele familiilor – ca mod de petrecere a timpului liber împreună.

Echipa PlaYouth

COLABORĂRI & PARTENERIATE

Ana Stănescu

+40 755 883 809
[email protected]

O poți contacta pe Ana pentru a discuta despre oferte de activități în companii, agenții de marketing sau organizatori de evenimente, dar și despre colaborări și parteneriate.
ACTIVITĂȚI & EVENIMENTE

Gabriela Manda

+40 755 655 566
[email protected]

O poți contacta pe Gabriela pentru a discuta despre Clubul PlaYouth, cursuri, evenimente sau petreceri alternative, dar și despre activități în școli, grădinițe și afterschool-uri.
PR & MARKETING

Bianca Crăciunescu

+40 727 328 424
[email protected]

O poți contacta pe Bianca pentru a discuta despre parteneriate media, marketing, comunicare și promovare.
VOLUNTARIAT & SPONSORIZĂRI

Vlad Doroftei

+40 733 607 486
[email protected]

Îl poți contacta pe Vlad pentru a discuta despre voluntariat, proiecte, sponsorizări sau evenimente.

Abonează-te la newsletter și rămâi la curent cu activităţile pe care le organizăm!