Skip to main content

Te așteptăm în comunitatea PlaYouth!

PlaYouth este locul pentru dezvoltarea copilului tău în relaţie cu tine. Iar ca să te convingi, te invităm să intrăm în conversaţie! Complează formularul de mai jos sau contactează-ne direct la telefon sau pe email.

VOLUNTARIAT & SPONSORIZĂRI

Vlad Doroftei

+40 733 607 486
[email protected]

Îl poți contacta pe Vlad pentru a discuta despre voluntariat, proiecte, sponsorizări sau evenimente.
COLABORĂRI & PARTENERIATE

Ana Stănescu

+40 755 883 809
[email protected]

O poți contacta pe Ana pentru a discuta despre oferte de activități în companii, agenții de marketing sau organizatori de evenimente, dar și despre colaborări și parteneriate.
PR & MARKETING

Bianca Crăciunescu

+40 727 328 424
[email protected]

O poți contacta pe Bianca pentru a discuta despre parteneriate media, marketing, comunicare și promovare.
ACTIVITĂȚI & EVENIMENTE

Andreea Cimpoesu

+40 762 985 602
[email protected]

O poți contacta pe Gabriela pentru a discuta despre Clubul PlaYouth, cursuri, evenimente sau petreceri alternative, dar și despre activități în școli, grădinițe și afterschool-uri.

HAI SĂ INTRĂM ÎN CONVERSAȚIE

Completează formularul!

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

UNDE AU LOC ATELIERELE?

Atelierele și cursurile au loc în diferite locații unde suntem solicitati și în cadrul librăriilor și localurilor partenere.

PENTRU CE VÂRSTE SUNT ACTIVITĂȚILE?

Activitățile noastre sunt dedicate copiilor cu vârsta între 5 și 12 ani. Unele dintre ele au limita minimă mai mare, această mențiune o găsiți în descrierea evenimentului.

CUM MĂ ÎNSCRIU LA O ACTIVITATE?

Pentru a participa la activitățile noastre, e nevoie să vă înscrieți în formularul https://bit.ly/2ercNKz, apoi veți primi confirmarea rezervării prin e-mail și vă rugăm să ne anunțați recepționarea lui. În cazul în care nu mai puteți ajunge, e nevoie să ne anunțați cu 24 de ore înainte de activitate.

CUM PLĂTESC?

Vă recomandăm și vă rugăm să plătiți online, în contul asociației: RO80 BACX 0000 0011 5378 4001, deschis la UniCredit Bank România.

CARE E DIFERENȚA DINTRE UN ATELIER ȘI UN CURS?

Atelierul are o singură întâlnire, care durează o oră și jumătate. Atelierele pot aborda aceeași tematică de mai multe ori sau poate varia, în funcție de alegerea facilitatorului.

Cursurile au câte 3 module, a câte 4 întâlniri fiecare, durata unei întâlniri fiind de 2 ore. În cadrul unui curs, copiii urmează un desfășurător mai lung, care e trimis părinților prin e-mail și ajung să aprofundeze pasiunea pe care o au și să descopere mai multe din acest domeniu.

CU CÂȚI COPII SE ȚIN ACTIVITĂȚILE?

Atelierele și evenimentele speciale se țin cu minimum 3 copii și maximum 10 copii. Cursurile au o limită maximă mai mică decât celelalte activități. De exemplu, cel de chitară se ține cu maximum 3 copii, iar cel de animație cu maximum 6 copii. Aceste aspecte sunt menționate și în descrierea cursului pe care o puteți solicita prin e-mail.

CE SE ÎNTAMPLĂ DACĂ AM PLĂTIT ȘI NU MAI POT AJUNGE?

Dacă nu mai puteți ajunge la activitatea la care v-ați înscris, e nevoie să ne anunțați prin email sau telefonic, cu minimum 24 de ore înainte, ca să putem oferi locul altor participanți, și puteți rezerva locuri la altă activitate din aceeași lună. Dacă anulați cu mai puțin de 24 de ore înainte, banii nu se pot returna.

CE ACTIVITĂȚI ORGANIZĂM DOAR PENTRU PĂRINȚI?

Seminarul ”Rădăcinile problemelor psihologice”. Ne puteți scrie pentru a primi descrierea detaliată.

ASOCIAȚIA PLAYOUTH

CIF: 35021510
Nr. înscrierii în registru special: 128/03.07.2015
Sediul Social: București, Bd. Dimitrie Pompeiu, nr. 5-7, birou. 14, Sector 2, București
Cont IBAN: RO80 BACX 0000 0011 5378 4001
UniCredit Bank