Skip to main content

Viziunea

Construim o comunitate sănătoasă care încurajează creşterea armonioasă şi formarea echilibrată a copiilor şi a relaţiei lor cu părinţii.
Vrem să schimbăm modul în care copiii își descoperă pasiunile, interacționează între ei și învață lucruri noi.

Misiunea

Aducem jocul, arta şi bucuria în educaţia şi dezvoltarea copiilor prin organizarea de activităţi educativ-creative, la care pot participa şi părinţii, într-un mediu primitor, călduros şi vesel.

Valorile PlaYouth:

Prietenia

Împărtășim valoarea prieteniei pentru că aceasta reprezintă deschiderea către celelalte persoane şi acceptarea lor, construirea de relaţii foarte bune şi a celor mai frumoase momente din viaţă.

Respectul

Pentru noi respectul înseamnă corectitudine, bunătate, bun-simț și toleranță. Îi respectăm pe ceilalţi pentru că ne place să fim respectaţi.

Integritatea

Ne implicăm cu pasiune, dragoste, sinceritate şi căldură în educaţia copiilor. Asigurăm calitatea timpului petrecut împreună şi ne pasă de copiii care vin să ne cunoască.

Solidaritatea

Încurajăm o relație onestă și caldă pentru că vrem să ne jucăm împreună, să împărtăşim experienţe şi să învăţăm unii de la alţii.

Povestea noastră

PlaYouth s-a născut din dorinţa de a aduce joaca şi bucuria în educaţia copiilor, dar și de a crea o legătură mai puternică între aceștia și părinţii lor. Îi încurajăm să-şi dezvolte sănătos relaţia părinte-copil.

PlaYouth se gândește la copilărie ca la cea mai frumoasă perioadă a vieţii, fapt pentru care merită să păstrăm magia, distracţia, imaginaţia şi spiritul de explorator în lumea ei.

Organizăm atât ateliere, cursuri, şi programe de educaţie alternativă pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 5 şi 12 ani, cât și ateliere și tabere care îi implică și pe părinţii lor.
Activităţile desfăşurate pentru copii au rolul de a-i ajuta să aibă încredere în ei, să comunice mai uşor, să interacţioneze cu alţi copii, să-şi dezvolte creativitatea, să se joace învăţând şi să-şi descopere pasiunile şi talentele. Activităţile dedicate copiilor şi părinţilor au rolul de a-i apropia pe aceştia, de a-i ajuta să se cunoască mai bine şi a interacţiona natural şi liber.

Dacă vreți să aflați mai multe despre noi și activitățile noastre, vă rugăm completați formularul de mai jos: