Skip to main content
Cand:
februarie 2, [email protected]:00 pm – 5:00 pm
2021-02-02T16:00:00+02:00
2021-02-02T17:00:00+02:00
Cost:
40 RON
Atelier online de Chimie Distractivă pentru copii
Chimia, distractivă?! DA, ai citit bine! Sunt experimente care pot fi făcute și acasă sub îndrumarea online a trainerului nostru, Gabriela. Copilul tău va explora o lume nouă, a știinţei și a experimentelor în același timp în care își va însuși cunoștinţe de bază despre lumea înconjurătoare.
Atelierul de Chimie Distractivă oferă copilului tău ocazia de a învăța:
– să asculte activ, să pună întrebări;
– să aibă încredere în el să experimenteze;
– noţiuni despre amestecuri omogene și neomogene;
– noţiuni despre stările de agregare ale substanţelor;
– noţiuni despre dizolvare și topire.
Beneficiile atelierului pentru copil:
– Experimentează;
– Capătă încredere în ei;
– Dezvoltă curiozitatea pentru știinţă;
– Întelege mai bine fenomenele din viaţa de zi cu zi;
Experimentele propuse sunt sigure, nontoxice, colorate și distractive.
Dacă vrei ca cel mic să participe doar la acest atelier, costul lui este de 40 RON. Înscrierile se fac aici: https://playouth.ro/product/atelier-de-chimie-distractiva/
Materiale necesare: Materiale atelier chimie distractivă:
Experiment 1 (Turnul colorat): 3 pahare, apă, cilindru gradat/cană gradată, sare de bucătărie, 3 pipete, 3 lingurițe, 2-3 eprubete sticlă sau plastic, colorant alimentar (culorile roșu, galben, albastru).
Experiment 2 (Vulcanul): un pahar, un cilindru, 20g bicarbonat de sodiu, 20g acid citric (sare de lămâie), o linguriță, o farfurie, colorant alimentar (o culoare la alegere).
Dacă simți să recomanzi activitățile PlaYouth și altor părinți, pe noi ne-ar bucura foarte tare și ți-am fi extrem de recunoscători. Mulțumim!
Fii sigur/ă că PlaYouth este locul pentru dezvoltarea copilului tău, în relație cu tine! Iar ca să te convingi, te invităm să intrăm în conversație. Scrie-ne pe [email protected] sau intră direct pe site-ul nostru www.playouth.ro