Skip to main content
Cand:
iunie 14, [email protected]:00 am – 12:00 pm
2020-06-14T11:00:00+03:00
2020-06-14T12:00:00+03:00
Cost:
35 RON
Atelier online Jocuri în Familie
Evenimentul ”Jocuri în Familie” este o dimineață de duminică în familie, menită să aducă o experiență distractivă și să te apropie de copilul tău. Este ocazia ideală de a te relaxa jucându-te și de a observa cum interacționează copilul tău atunci când se joacă.
 
Vă așteptăm online Duminică, 31 mai între 11:00 – 12:00, la evenimentul nostru, să jucăm jocuri interactive și de improvizație.
 
Beneficiile evenimentului pentru părinte și copil:
– Timp petrecut împreună;
– Comunicare;
– Relaxare;
– Interacțiune cu alți părinți și copii;
– Dezvoltarea strategiilor de colaborare cu cei din echipă.
Participarea se face după ce te înscrii aici: https://bilete.playouth.ro/bilete-playouth-jocuri-in-familie-55877/
Acest eveniment se adresează părinților și copiilor lor cu vârste între 5 și 12 anișori.
Locația evenimentului: online
Avem doar 10 locuri disponibile. Desfășurăm activitățile cu un număr mic de participanți, în așa fel încât atenția trainerului să fie distribuită egal către toți și ca fiecare din ei să rămână cu ceva concret în urma fiecărei activități.
Costul este de 35 de lei pentru perechea copil-părinte.
Părinții aleg activitățile noastre pentru că aici, copiii lor învață ceva practic și util pentru dezvoltarea unor abilități precum încredere în sine și în ceilalți, răbdare, bucurie, pasiune, libertate și curiozitate. Prin contextele pe care le creăm, copiii ajung să se împrietenească și să discute liber despre tot ce simt, să fie buni unii cu ceilalți, să lucreze în echipă, să se implice activ în ceea ce fac alături de alți copii.
Dacă simți să recomanzi acest atelier sau alte activități PlaYouth și altor părinți, pe noi ne-ar bucura foarte tare și ți-am fi extrem de recunoscători. Mulțumim!
——————————————————————————————
Fii sigur/ă că PlaYouth este locul pentru dezvoltarea copilului tău, în relație cu tine! Iar ca să te convingi, te invităm să intri în conversație cu noi. Scrie-ne pe [email protected] sau intră direct pe site-ul nostru www.playouth.ro.