Skip to main content

PlayParty este petrecerea alternativă unde sărbătoritul și invitaţii lui sunt cu toţii în centrul atenţiei și fac parte din spectacol!

Este experiența completă pe care o oferim atunci când vine vorba de petreceri aniversare și nu numai. Fiecare zi poate fi un motiv de petrecere diferit, dacă alegem o tematică și avem prietenii aproape. Petrecerea alternativă PlayParty îţi oferă activităţi creative (origami, teatru de improvizaţie, pictură abstractă, robotică, chimie distractivă), surprize inedite (gheaţă carbonică, magie, teatru de umbre, spectacol de percuţie, treasure hunt) și facilitatori care să întreţină atmosfera distractivă.

PlayParty este un serviciu care poate fi personalizat ușor în funcţie de dorinţele și pasiunile tale. Pentru pasionaţii de chimie propunem petreceri cu multe experimente. Pentru pasionaţii de artă propunem ateliere interactive de grafică, pictură și grafitti. Iar pentru cei care iubesc aventura și adrenalina avem treasure hunt și corturi în copaci sau olimpiade sportive pline de distracţie pe care nici părinţii nu le vor uita prea ușor. În plus, venim cu recomandări și idei legate de programul petrecerii bazate pe experiența acumulată până acum.

PlaYouth organizează de 4 ani experienţe unice pentru copii, în care se pot implica și părinţii pentru că pregătim de fiecare dată ceva special și pentru ei. În tot acest timp ne-am adresat către sute de copii, profesori, părinţi și colaboratori din companii de la care am primit impresii frumoase și sincere care ne-au ajutat să ne îmbunătăţim constant serviciile.

Prin conceptul de petrecere alternativă, PlayParty, beneficiezi de activităţile alese, materialele necesare pentru desfășurarea acestora și de animatorii potriviţi pentru a completa cu succes experienţa petrecerii. Părinţii vor sta în sfârșit liniștiţi la petrecere, iar copiii vor fi fericiţi.

Alege acum cea mai tare petrecere alternativă pentru a te sărbători alături de prietenii tăi!

Pachet 1 – 1h30 – 850 RON, 10-15 copii

  • Ateliere: Origami – Quilling – Do it Yourself – Storytelling – Zumba
  • Jocuri și exerciții de energizare
  • Face Painting Animator Baloane

Pachet 2 – 2h – 1500 RON, 20-25 copii

  • Ateliere: Teatru de Umbre – Chimie Distractivă – Teatru de Improvizație  – Fotografie – Chimie în Bucătărie,
  • Jocuri și exerciții de energizare
  • Face Painting Animator Baloane

Pachet 3 – 2h30 – 2150 RON, 20-25 copii  

  • Activități personalizate: Treasure Hunt – Spectacol cu Gheață Carbonică – Olimpiadă pentru copii -Robotică – Percuție (tobe africane) – Spray Painting – Spectacol de Magie – Chimie Cosmetică (cum e Balsam de buze)
  • Jocuri și exerciții de energizare
  • Face Painting Animator Baloane

Cere oferta ta personalizată și rezervă o aniversare memorabilă!