Skip to main content

Arterra - terapie prin artă

Arterra este un proiect de terapie prin artă pentru copiii din centrele de plasament. Prin artă copiii se exprimă cel mai ușor și ne dorim să creăm un context pentru ei în care să se simtă în siguranță și în care care să își descopere și să își exprime emoțiile, pentru a le înțelege ca fiind normale și firești.

DONEAZĂ ONLINE

Susţine Educaţia alternativă

pentru oameni mici și mari!

Contribuția ta face diferența. Fie că ești persoană fizică sau juridică, poți susține copiii și profesorii, pentru o educație mai bună implicându-te în proiecte caritabile.

DONEAZĂ PRIN BANCĂ

Noi vrem să oferim posibilitatea de a participa la ateliere tuturor copiilor și vrem să ajungem în centrele în care copiii au opțiuni de joacă și învățare limitate. Tu poți susține aceste activități cu o donație direct în contul Asociatiei Playouth:

RO80 BACX 0000 0011 5378 4001
UniCredit Bank

Exprimarea sănătoasă a emoțiile le vine în ajutor pentru a avea o viață cu mai multă armonie în care să poate integra mai ușor diferite aspecte ale personalității lor. De asemenea, exprimarea emoțiile îi va ajuta să se integreze mai bine în societate.

Dorim să ajungem la 100 de copii care vor trece prin 10 ședințe de terapie prin artă alături de traineri specializați. Fiecare copil va primi o cutie magică în care va avea materialele necesare pentru magie – adică a exprima ceea ce simt în diferite moduri – pictură, sculptură, do it yourself, creativitate și muzică.

Donațiile ajung la Asociația PlaYouth – care coordonează proiectul Arterra. Credem în educația prin joc și joacă iar misiunea noastră este să aducem arta și bucuria în educația copiilor. Încă de la primele activități în centre de plasament am conștientizat nevoia copiilor de a-și înțelege emoțiile și de a le gestiona în avantajul lor. Pentru aceasta este nevoie de ateliere cu continuitate și structurate conform nevoilor lor.

Copiii din centrele de plasament se confruntă cu rana abandonului datorită contextului în care se află. Din diferite motive, părinții i-au lăsat la centru, pentru o perioadă sau pentru totdeauna. Pe lângă rana abandonului, pe care o pot purta cu ei toată viața, se confruntă și cu stereotipuri sociale de care sunt, de cele mai multe ori, conștienți. 

Donând pentru proiectul Arterra
vei contribui la viitorul mai bun al acestor copii.

Susţine proiectele PlaYouth!

Arterra,
terapie prin artă

Află mai multe

Puterea
Comunităţii în Educaţie

Află mai multe

Experienţe
din
Educaţie

Află mai multe

Fii voluntar!

Te poţi înscrie voluntar în echipa de organizare pentru evenimentele pe care le organizăm pentru copii și părinţi. Sau poţi împărtăși talentul tău împreună cu cei mici, fiind voluntar în echipa de traineri.

Vreau să fiu voluntar

Împreună schimbăm educaţia!

Contactează-ne!