Skip to main content

Puterea Comunităţii în Educaţie

Puterea comunității în educație este un proiect dedicat cadrelor didactice. Educația este unul dintre pilonii cei mai importanți care contribuie la formarea unui adult sănătos iar beneficiarii direcți ai muncii unui profesor sunt elevii. 

DONEAZĂ ONLINE

Susţine Educaţia alternativă

pentru oameni mici și mari!

Contribuția ta face diferența. Fie că ești persoană fizică sau juridică, poți susține copiii și profesorii, pentru o educație mai bună implicându-te în proiecte caritabile.

DONEAZĂ PRIN BANCĂ

Noi vrem să oferim posibilitatea de a participa la ateliere tuturor copiilor și vrem să ajungem în centrele în care copiii au opțiuni de joacă și învățare limitate. Tu poți susține aceste activități cu o donație direct în contul Asociatiei Playouth:

RO80 BACX 0000 0011 5378 4001
UniCredit Bank

Pentru ca elevii să se dezvolte într-un mediu academic armonios este necesar ca profesorii să aibă parte, la rândul lor, de un mediul academic propice dezvoltării. Pentru aceasta, venim în întâmpinarea profesorilor cu workshop-uri, webinare, tabere și cursuri de formare care să le facă munca de la clasă mai ușoară. Prin intermediul tehnicilor, metodelor și instrumentelor pe care le vor descoperi în cadrul acestor activități vor crea mai multă interactivitate în timpul orelor și vor menține atenția elevilor captată timp îndelungat.

Activitățile din programul ”Împreună educăm generații” sunt:

1

Metode interactive de predare-învățare-evaluare (animație socio-educativă)

2

Leadership și motivație

3

Storytelling

4

Managementul clasei de elevi

5

Conferințele Omul din spatele unui profesor
6

Cursuri de formare profesionala - Animatie socio-educativa

Unul dintre cele mai valoroase contexte prin care putem organiza activitățile din programul ”Împreună educăm generații” este organizarea acestora în regim intern, la nivelul școlii. Astfel, spiritul de colaborare, de cooperare și simțul de apartenență la comunitate cresc, indiferent că este vorba despre grupuri de educatoare, învățătoare, profesori de gimnaziu sau de liceu sau grupuri mixte de profesori. Atelierele reprezintă un context prielnic pentru schimb de experiență, de metode și de resurse între colegii profesori ai aceleiași cancelarii.

 

Sprijină și tu o școală cu un atelier pentru profesori!

Susţine proiectele PlaYouth!

Arterra,
terapie prin artă

Află mai multe

Împreună educăm generații

Află mai multe

Experienţe
din
Educaţie

Află mai multe

Fii voluntar!

Te poţi înscrie voluntar în echipa de organizare pentru evenimentele pe care le organizăm pentru copii și părinţi. Sau poţi împărtăși talentul tău împreună cu cei mici, fiind voluntar în echipa de traineri.

Vreau să fiu voluntar

Împreună schimbăm educaţia!

Contactează-ne!