Skip to main content

Clubul de Origami

Cand:
iunie 5, 2024@5:30 pm – 6:30 pm
2024-06-05T17:30:00+03:00
2024-06-05T18:30:00+03:00
Unde:
PlaYouth
Stefan Greceanu 7
Cost:
Gratuit
În fiecare miercuri, la ora 17.30, Ludoteca FamilyHub by PlaYouth prinde viață cu energia și entuziasmul copiilor care participă la Clubul Gratuit de Origami.
Acest eveniment săptămânal este dedicat micilor creatori care doresc să învețe arta plierii hârtiei și să exploreze infinitele posibilități ale acestei tehnici fascinante.
Rezervarea prealabilă a locului este necesară, asigurându-ne astfel că fiecare participant va beneficia de atenția necesară pentru a învăța și a se bucura pe deplin de experiență.
Unul dintre trainerii talentați ai clubului este Luiza, care se dedică cu pasiune și profesionalism instruirii copiilor.
În fiecare miercuri, la ludotecă, mă bucur să țin clubul de origami, unde copiii vin întotdeauna entuziasmați și dornici să învețe modele noi. Atmosfera este mereu plină de energie și curiozitate, iar eu mă străduiesc să le captez atenția și să le explic fiecare pas în detaliu. Deși uneori poate fi dificil să îi fac să înțeleagă cum să plieze corect hârtia, mai ales când modelele sunt mai complicate, nu renunț și încerc diferite metode de a le explica. La final, sentimentul de satisfacție pe care îl am când văd bucuria și mândria din ochii lor, atunci când reușesc să creeze ceva frumos, este de neegalat” –  sunt emoțiile împărtășite cu drag de Luiza.
În cadrul clubului, copiii învață să creeze diferite modele de origami, de la cele mai simple până la cele mai complexe, fiecare sesiune fiind o oportunitate de a descoperi ceva nou.
Cu răbdare și dedicare, Luiza își adaptează metodele pentru a se asigura că fiecare copil înțelege și reușește să creeze cu succes modelele propuse.
Beneficii pentru Dezvoltarea Copiilor Origami nu este doar o activitate distractivă, ci și una educativă.
Prin plierea hârtiei, copiii își dezvoltă abilitățile motorii fine, răbdarea, concentrarea și creativitatea. Fiecare model finalizat reprezintă un mic succes care le crește încrederea în sine și le aduce o mare satisfacție. După sesiunea de origami, copiii se pot bucura gratuit de cărțile și jucăriile din Ludoteca, continuând astfel o după-amiază plină de învățare și distracție.
După ce terminăm cu origami, copiii sunt nerăbdători să se joace cu jucăriile de la Ludoteca, iar eu mă simt împlinită știind că am contribuit la o zi plină de învățare și distracție pentru ei. Este minunat să fac parte din această experiență și să văd cum acești mici entuziaști cresc și învață în fiecare săptămână, – adaugă Luiza.
Înscrierea la Club 
Pentru a participa la Clubul Gratuit de Origami, este necesară rezervarea locului în prealabil. Aceasta se poate face contactându-ne direct prin apel sau mesaj la numărul de telefon 0755 655 566.
Vă așteptăm cu drag să descoperiți magia origami alături de noi, în fiecare miercuri, la ora 17.30! Nu ratați această oportunitate minunată de a învăța și de a vă distra într-un mediu prietenos și creativ. Alăturați-vă nouă și lăsați-vă purtați de magia pliurilor de hârtie!

Join the discussion One Comment

  • Petre-Stancu Mihaela spune:

    Buna ziua ! As dori sa stiu daca se mai face astazi cursul de origami, sunt cel putin 3 fetite care sunt programate. Incercam si eu si o alta mamica sa sunam la nr +40755655566, dar nu poate fi contactat momentan. Am sunat si mai devreme, dar dorim sa stim sigur daca se face. Multumesc !

Leave a Reply