Skip to main content

Puterea Comunității în educație

Cand:
mai 17, 2021@11:35 am – iunie 6, 2021@12:35 pm
2021-05-17T11:35:00+03:00
2021-06-06T12:35:00+03:00
Contact:
Prelungim campania până pe 24 Mai! Vă așteptăm cu drag!
PlaYouth lansează în cadrul programului “Împreună educăm generații” campania-concurs “Puterea comunității în educație” în urma căreia vrem să oferim câte un Atelier online gratuit de Metode interactive de învățare prin joc și joacă – pentru 10 școli din țară. Ne dorim ca tot mai mulți profesori să beneficieze de formare în predarea prin intermediul jocurilor – una dintre cele mai naturale metode de învățare ale copiilor. Însă am vrea și ca aceștia să aibă parte de un scurt team-building la nivelul cancelariei din care fac parte. Iar acest atelier garantează acest lucru!
Acest workshop este unul dintre cele mai apreciate evenimente pe care le-am organizat pentru sute de profesori din toată țara. Învățarea prin joc și joacă îmbină viziunea noastră cu nevoia sistemului educațional din România de a face orele mai atractive pentru elevi.
Dacă vrei să aduci joaca și relaxarea printre profesorii tăi și să faci parte din cele 10 școli câștigătoare, trebuie doar să parcurgi următorii pași:
✔️ Înregistrează un filmuleț de maxim 1 minut în care ne răspunzi la următoarea întrebare: De ce crezi că profesorii din școala ta merită să câștige un workshop prin care să se relaxeze și să învețe ceva nou legat de joacă și interactivitate?
✔️ Trimite-ne filmulețul pe WhatsApp la numărul 0755655566 sau pe mail la adresa [email protected] până pe 24 mai 2021 ora 23:59 (asigură-te că are o calitate bună).
➡️Noi vom selecta cele mai bune materiale video și le vom urca pe pagina de Facebook @playouth.ro până pe 31 Mai.
⬆️Voi veți vota filmulețul (școala) care vă place cel mai mult, cu un like la postarea respectivă, până pe 6 iunie.
⭕️Videoclipurile cu cele mai multe like-uri vor fi desemnate câștigătoare pe data de 7 iunie și vor primi ca premiu un Workshop online gratuit de 2 ore de Metode interactive de învățare prin joc și joacă pentru profesori. Workshop-ul va putea fi susținut pe perioada verii la o dată stabilită ulterior.
*Oricine poate înscrie un astfel de videoclip pentru școala lui (profesor, părinte, elev, director etc)
*Nu există un minim de videoclipuri trimise pentru aceeași școală, însă fiecare persoană ne poate trimite un singur videoclip
*Ne rezervăm dreptul de a alege filmulețele finaliste din concurs.

Leave a Reply