Skip to main content

Tabără online de Animație – jocuri pentru toate scenariile

Cand:
martie 26, 2021@5:00 pm – martie 28, 2021@4:00 pm
2021-03-26T17:00:00+02:00
2021-03-28T16:00:00+03:00
Unde:
Online
Cost:
270 / 320
Contact:
Tabără online de Animație - jocuri pentru toate scenariile @ Online

Fie școala cum ar fi, din joc nu ne vom opri! Acest eveniment este dedicat cadrelor didactice, care vor participa la 10 ateliere timp de 3 zile.

Jocul este activitatea firească și naturală a copiilor însă este și unul dintre instrumentele lor preferate de învățare.

Prin joc informația este absorbită mai ușor, atenția rămâne captată timp îndelungat iar elevii devin aliații tăi la clasă. Ei s-ar putea juca cât este ziua de lungă însă au nevoie de îndrumarea ta pentru ca jocurile să fie utile, cu sens și să se îndrepte în direcția potrivită înțelegerii și integrării informațiilor și cunoștințelor noi.

Pentru a înțelege mai bine și pentru a aplica cu succes știința jocului la clasă, în activitățile de zi cu zi – indiferent de scenariul în care se află școala ta – am conceput Tabăra online de animație: jocuri pentru toate scenariile.

Evenimentul va avea loc în perioada 26-28 Martie, vineri, sâmbătă și duminică și va avea sesiuni zilnice în care vei învăța cum să creezi jocuri simplu și rapid, cum să adaptezi jocuri în mediul online, offline sau hybrid și cum să le predai mai departe către elevi sau către colegi.

Dacă ți-am stârnit interesul, te așteptăm cu mult entuziasm în tabără. Va fi o experiență de neuitat!

Traineri vor fi:
📍 Gabriela Manda – trainer acreditat și certificat animație socio-educativă, membru PlaYouth; (sesiunea de cunoaștere, tipuri de animație)
📍 Andrei Dobre – trainer cu multiple acreditări și certificări printre care animație socio-educativă și manager proiecte; (introducere în animație, fișa de jocm, jocuri online)
📍 Lia Sinchevici – absolventa a facultatii de teatru a Universitatii Nationale de Arta Teatrala si Conematografica “I.L. Caragiale” din Bucuresti, ciclul de licenta si master. Joaca la teatrul de Comedie, teatrul Metropolis, Teatrul de pe Lipscani. (jocuri de improvizație)
📍 Consuela Colțan – învățătoare cu 25 ani experiență, predă la Școala Gimnazială nr. 280 sect.5, București; (jocuri cu marioneta)
📍Ana-Maria Rusu – profesor Educaţie Muzicală la Şcoala Gimnazială „Anghel Saligny” și la Colegiul Național „Unirea” din Focşani, profesor MERITO 2018; (jocuri muzicale)
📍 Bogdan Grigore – trainer acreditat, cu experiență de peste 15 ani și facilitator Improvizație și Storytelling (storytelling)

Dacă nu ești convins încă, ne-am bucura să înclinăm balanța în favoarea participării tale. Ce câștigi dacă vii în tabăra online:
– Creezi jocuri și înveți să le adaptezi pe cele pe care le cunoști deja pentru a le face mai atractive pentru elevi
– Înveți să lucrezi cu fișa de joc
– Îți actualizezi metodele de lucru online, offline, hibrid.
– Capeți experiență în animația socio-educativă, pe care o poți aplica apoi și cu copii și cu adulții
– Te reconectezi cu colegii de breaslă
– Cel mai important: te joci!

Jocul este la fel de important pentru adulți cum este și pentru copii. Pentru a veni în întâmpinarea copiilor cu jocuri atractive care să îi ajute să se relaxeze, să coopereze, să socializeze, să creeze este important să treci și tu prin experiența acestora. Iar colegii tăi de joacă vor fi chiar colegii tăi de breaslă.

Bilete: httpse://eventbook.ro/other/bilete-tabara-online-de-animatie-jocuri-pentru-toate-scenariile

Leave a Reply