Skip to main content

Wrokshop: Educație cu Blândețe – dezvoltarea armonioasă a copilului

Cand:
iunie 28, 2024@6:30 pm – 7:30 pm
2024-06-28T18:30:00+03:00
2024-06-28T19:30:00+03:00
Cost:
48 lei
Wrokshop: Educație cu Blândețe - dezvoltarea armonioasă a copilului

Wrokshop-ul „Educație cu Blândețe – dezvoltarea armonioasă a copilului” propune participanților o incursiune în dimensiunea creativă a implementării regulilor – fie că este vorba de cele de acasă sau cele din clasă!
Participanții vor explora metode creative în procesul de definire și implementare a regulilor, precum și modalități de comunicare și negociere a acestora în contextul relației cu copiii.
Atelierul oferă participanților atât o abordare teoretică asupra beneficiilor cadrului de reguli creat strategic, importanța modului în care acesta este comunicat și perceput, precum și o perspectivă practică asupra modurilor în care pot transforma un cadru de reguli într-o experiență colaborativă.
Participanții vor învăța cum să creeze un mediu deschis, în care copiii se simt încurajați să devină ei înșiși activi în elaborarea și îmbunătățirea regulilor.
Scopul atelierului este consolidarea legăturii dintre adulți și copii, promovând o dezvoltare armonioasă și echilibrată a copiilor.

Biletele sunt disponibile aici: https://playouth.ro/product/atelierul-reguli-prin-joc-regula-jocului

Atelierul va fi facilitat de:
L. Ana-Maria Anghelescu, fondatorul PoveȘTIM – metoda de intervenție educațională ale cărei obiective sunt dezvoltarea cognitivă, afectivă și socială prin poveste, artă și ludic. Lucrează de 10 ani în domeniul educației nonformale ca trainer, facilitator și coordonator de programe.

Toți profesorii participanți primesc adeverință pentru dosarul personal.
Daca nu mai poți participa la workshop, din motive personale, te poți reprograma. Reprogramarea se face o singură dată, dacă anunți cu minim 2h înainte să înceapă atelierului.

Biletele sunt disponibile aici: https://playouth.ro/product/atelierul-reguli-prin-joc-regula-jocului
Taxa de participare: 48 LEI.
Vă așteptăm cu drag!

Leave a Reply