Skip to main content

Workshop Cum să creezi jocuri interactive de folosit la clasă

Cand:
martie 7, 2024@5:30 pm – 7:30 pm
2024-03-07T17:30:00+02:00
2024-03-07T19:30:00+02:00
Cost:
48 Ron
Workshop Cum să creezi jocuri interactive de folosit la clasă

Workshop-ul ”Cum să creezi jocuri interactive de folosit la clasă” are loc pe 7 martie la ora 17:30 și este dedicat educatorilor și profesorilor care doresc să afle idei noi de jocuri și aplicații ce pot fi folosite atât în școala online cât și în școala offline.

Atelierul este interactiv, participanții lucrează împreună în echipe pentru a dezvolta activități. În cadrul arelierului folosim o aplicație online cu rol de generator de idei.

Atelierul va fi facilitat de:
→Gabriela Manda, trainer acreditat Animație socio-educativă, cu peste 5 ani de experiență în organizarea si facilitatarea activităților pentru copii și adulți. Rezultatele obținute în urma dezvoltării și facilitării programelor de educație non-formală pentru copii și adulți, în cadrul organizației PlaYouth, reprezintă crezul Gabrielei că educația prin joc este unul dintre cele mai eficiente procese prin care oamenii învață.
Taxa de participare: 48 RON /persoană/ workshop/ 2h-2h30
Bilete: https://playouth.ro/product/workshop-jocuri-interactive-de-folosit-la-clasa/

În urma participării active la eveniment eliberăm adeverință de participare pentru toți profesorii prezenți.
Daca nu mai poți participa la workshop, din motive personale, te poți reprograma. Reprogramarea se face o singură dată, dacă anunți cu minim 2h înainte să înceapă atelierului.

Te așteptăm cu drag!

Leave a Reply