Skip to main content

Asociația PlaYouth vă invită sâmbătă, 21 septembrie, la o nouă ediție a celui mai mare eveniment anual organizat: Maratonul Educației Alternative – ediția “Back to School”, interval 11:00 – 18:00, în Parcul Romniceanu, lângă fântâna arteziană!

Știm că cei mici au multe pasiuni și că este greu să aleagă pe care să o urmeze, de aceea le oferim ocazia de a experimenta gratuit activitățile noastre timp de o zi întreagă. Trainerii noștri le-au pregătit o mulțime de surprize care să le stârnească curiozitatea și trezească interesul, iar invitații și partenerii noștri au adus zone dedicate familiilor cu copii mari și mici, multă joacă și distracție. 

 

Maratonul Educației Alternative va cuprinde 16 zone de ateliere și activități care vor avea loc simultan, printre care: experimente distractive, activități senzoriale, știință,  arte și meșteșuguri, mișcare și dans,  activități digitale, dezvoltare personală, reciclare creativă, mișcare și dans, jocuri în familie, storytelling și alte momente de spectacole dedicate părinților și copiilor.  Pe lângă acestea, veți avea ocazia să abordați echipa PlaYouth și să descoperiți ce alte proiecte și activități au mai pus la cale în această perioadă.

 

Pe lângă învățarea prin joc și artă, evenimentul continuă și în acest an să susțină proiectul “Biblioteca cu speranță” și strângerea de materiale educaționale necesare celor 500 de copiii din medii defavorizate ale capitalei și din împrejurimi, inclusiv proiectul #PlaYouth: “Carte în sat”.

 

Așadar biletul de participare la Maratonul Educației Alternative din 21 septembrie constă într-o carte sau mai multe, rechizite sau jocuri și jucării de care ești pregătit să te desparți pentru a le împărți cu alți copii.

 

Pentru o organizare cât mai eficientă, te rugăm să completezi acest formular dacă vrei să participi alături de cei mici la eveniment: https://rb.gy/3grbq5

Programul activităților și harta zonelor vor fi afișate  în curând pe pagina evenimentului dedicată: https://fb.me/e/243VL0Rv9 și pe site-ul nostru: https://playouth.ro .

 

Sponsorii și partenerii evenimentului:

Sponsori: Lidl România; OSCAR Downstream; Fragedo de la Transavia; Catena Farmacia Inimii; E-on; Aqua Carpatica;

Parteneri principali: Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția copilului Sector 5; Ludoteca FamilyHub by PlaYouth;

Parteneri educaționali: MindHub; Voltaj Academy; Școala de Teatru Qfeel; Clinica Împreună cu Zâmbet; Micii Sanitari; EduClass, Asociația Kineto Bebe; Opera Comică.

 

Părinții aleg activitățile noastre pentru că aici, copiii lor învață ceva practic și util pentru dezvoltarea unor abilități precum încredere în sine și în ceilalți, răbdare, curaj, pasiune, libertate și curiozitate. Prin contextele pe care le creăm, copiii ajung să se împrietenească și să discute liber despre tot ce simt, să fie buni unii cu ceilalți, să lucreze în echipă, să se implice activ în ceea ce fac alături de alți copii.

Leave a Reply