Skip to main content

Din când în când în lumea copiilor apare câte un trend. O jucărie nouă de care se îndrăgostesc iremediabil, pe care o vor în toate culorile și de la marca cea mai de calitate. Noi știm de cele mai recente, Kedama și Spinner-ul, însă astăzi vrem să-ţi vorbim despre…Slime.

Da, da, cel normal, pufos, cu sclipici, transparent, cu aspect metalic, cu aspect de curcubeu, super-elastic și în tot atâtea variante câte minţi creative există în rândul celor mici. Și știm cu toţii că există multe! :).

Prima data cumperi Slime pentru că cel mic vrea neapărat să se joace cu el și nu vrei să dai greș cu reţeta. Iar dacă nu este cel potrivit, mai cumperi câteva, ca să fi sigur. Apoi decizi să-l faci tu acasă. Și-ţi iese…sau nu 🙁 iar tot acest proces presupune nu doar entuziasm și o eventuală dezamăgire dar și câteva pete pe covor :D.

Slime făcut acasă :).

Și într-o zi, hotărât să salvezi covorul de Slime-ul cel năbădăios, decizi să-l aduci pe cel mic la un atelier. Și bine faci! 🙂 La atelierul de Slime nu doar că îl prepară (sub îndrumarea atentă a unui prof de Slime care s-a pregătit bine înainte și a descoperit că este chiar distractiv să-l pregătești) dar mai și cunoște alţi mici împătimiţi cu care poate schimba impresii și reţete și multe râsete vesele când Slime-ul începe să ”prindă” viaţă.

Și uite așa, pe nesimțite, trece o oră și jumătate în care lipiciul și glicerina boraxată umplu de bucurie chipurile…și mâinile celor mici :).

Ne vedem mâine și săptămânile următoare la atelierul de Slime!

Atelier de Slime.