Skip to main content

Care e primul cuvânt care îți vine în minte când spun Crăciun?

Știu, un singur cuvânt e greu 🙂 Însă sunt sigură că ai de unde alege: luminițe, turtă dulce, familie, liniște, copilărie, brad, pregătiri alături de cei dragi, cadouri, și lista poate continua. Asta ai spune dacă ai avea puțin timp să te gandești. Acum, când tehnologia este o parte importantă din viața noastră cotidiană, orice este la un click distanță. Chiar dacă vorbim de cei dragi, de cadouri sau de pregătirile pentru Crăciun.

Acum totul se face pe repede înainte. Din noiembrie ai ales ornamentele, chiar și bradul, iar cu ocazia Black Friday și o parte din cadouri. Fie ca este un ceas, o carte, o geantă, ai ales acel lucru pentru acea persoana dragă, pentru că tu crezi că are nevoie de el. Nu vrei să stai la coadă în magazinele pline de reduceri de sărbători, ca restul oamenilor care au uitat de cadouri sau care profită de reduceri să mai cumpere ceva.Iar când vine Craciunul și faceți schimb de cadouri, o parte din cei dragi sunt plăcut surprinşi, însă sunt şi câţiva care şi-ar fi dorit altceva.  Te intrebi de ce persoanele respective nu sunt fericite. Doar ai investit în cadourile cumpărate cu drag și credeai că vor fi încântate.

Dacă am sta puțin și ne-am gândi la lista de mai sus, ne-am dat seama cât de puțin timp petrecem să ne întrebăm cu adevărat: Ce vor, de fapt, cei dragi? De ce au nevoie cei dragi? Cu ce am putea să îi surprindem? Ce ne-ar plăcea nouă cu adevărat să primim?

Noi credem că un cadou ideal este un simbol, un gest, o experiență, ceva ce poți împărtăși alături de cei dragi. Nu neapărat un lucru material. Să ne gândim. Ce ar zice mama ta dacă ați petrece timpul împreună la un spectacol de teatru? Dar tatăl tău, cu care ai împodobi bradul? Sau copilul tău cu care ai face ornamentele de Crăciun sau ai participa la o petrecere? Singurul lucru care ne costă ar fi timpul, iar timpul știm cu toții că este
prețios 🙂Noi vă provocăm să faceţi un lucru diferit anul acesta! Hai să alegem să îl petrecem așa cum ne dorim, alături de cine ne dorim și să împărțim cadouri cu suflet, persoanelor dragi. Este momentul sa avem #altfeldecadouri.

Întrebarea la care avem nevoie de răspuns este: ce ai vrea să îți aducă Moș Crăciun cu adevărat? Asteptăm răspunsurile voastre mai jos. Spuneţi-ne ce experienţă v-ar plăcea să primiţi? Poate ne inspirăm unii de la ceilalţi! Țineți minte: Sky is the limit!