Skip to main content

Conferința Omul din spatele unui profesor, ed. XVII

Cand:
decembrie 9, 2023@10:00 am – 1:00 pm
2023-12-09T10:00:00+02:00
2023-12-09T13:00:00+02:00
Cost:
21
Conferința Omul din spatele unui profesor, ed. XVII
Dragi profesori, ne întâlnim la o nouă ediție a conferinței ”Omul din spatele unui profesor”.
Sâmbătă, 9 decembrie ora 10:00, ne vedem online la cea de-a XVII-a ediție, în care vom discuta despre importanța scrisului de mână într-o lume tot mai digitalizată, în care obiectele tehnologice par să-și exercite supremația asupra pixurilor.
Conferința va fi și un pas către proiectul dedicat scrisului de mâna pe care îl vom lansa in 2024. Dacă sunteți interesați să vă implicați vă așteptăm cu drag în cadrul evenimentului pentru a fi primii care află mai multe detalii despre acesta.
Bilete: https://eventbook.ro/other/bilete-online-conferinta-omul-din-spatele-unui-profesor
În cadrul acestei ediții vom avea patru speakeri, detalii despre fiecare vom posta pe această pagină a evenimentului pe care vă invităm să o urmăriți.
Vă așteptăm alături de noi într-un cadru deschis, relaxat, cu discuții axate pe soluții și în care ne oferim sprijin și susținere unii altora.
Toţi profesorii participanţi vor primi adeverinţă de participare.
Conferinţa face parte din programul “Împreună Educăm Generaţii” al Asociaţiei PlaYouth, în cadrul căruia organizăm și workshop-uri tematice ce susțin procesul de învățare continuă a profesorilor.
Prețul biletului este 21 RON, vă așteptăm cu drag alături noi! Împreună educăm generații, indiferent de ceea ce se întâmplă în jur. Iar aceasta este superputerea profesorului!
––––
Pentru parteneriate media sau marketing ne puteți trimite un e-mail la [email protected]
Vă așteptăm cu drag!

Leave a Reply