Skip to main content

Oricare început de an şcolar este diferit și de fiecare dată avem emoţii, pornind la drum cu mult entuziasm. Nici în PlaYouth lucrurile nu stau altfel. Ne-am pregătit sufleteşte de acest început şi de întâlnirea cu noi părinţi şi copii, dar şi de o revedere dragă cu cei care sunt deja alături de noi de mai mult timp. 🙂 Echipa este gata de acţiune, ne-am făcut deja planul următoarelor activităţi, iar în curând vom avea colegi noi pe care îi veţi cunoaşte şi voi!Aniversare 2 ani de educatie alternativa PlaYouth

Însă, înainte de startul oficial, noi vrem să începem cu o seară de sărbătoare, un moment de Celebrare pentru atelierele şi cursurile care s-au încheiat în anul trecut. Va fi un moment în care ne uităm la lucrurile pe care le-am învăţat împreună cu cei mici şi cei mari şi vom sărbători împreună cu trainerii şi echipa noastră. Vă invităm şi pe voi pe 24 septembrie, de la ora 11:00, la PIUA Kids Hub. Mai multe detalii, aici.

După celebrare, vom spune START cursurilor şi Clubului PlaYouth! La noi la „şcoală” aveţi posibilitatea de a alege la ce cursuri să vă înscrieţi, de a testa mai multe activităţi până o găsiţi pe cea mai potrivită şi intrați într-o comunitate care este alături de voi, un mediu cald şi prietenos. Dacă vreţi să consultaţi calendarul nostru, îl puteţi găsi aici. Iar dacă vreţi să ne cunoaşteţi, ne puteţi găsi la sediul nostru de pe strada Barbu Delavrancea nr.15.

Să aveţi un început de şcoală minunat!