Skip to main content

Una dintre cele mai frumoase stări ale copiilor este entuziasmul (noi îl apreciem de fiecare dată). Și sunt multe motivele care îi entuziasmează. Când se întâmplă ceva diferit, când un prieten aduce o jucărie nouă sau când un coleg își sărbătorește ziua de naștere la școală (mai ales când sărbătorirea implică tort, baloane, muzică și origami).

Cu entuziasm am fost întâmpinaţi și noi, în luna martie, când am organizat prima noastră petrecere alternativă pentru copii. Vedetele au fost Renata și colegii ei din clasa a I-a A de la Scoala Gimnazială Nr. 165, un total de 36 de perechi de ochi sclipitori care ne-au primit cu multă bucurie și energie.

Am învăţat împreună să facem fluturi-origami iar fiecare copil a creat două forme. Un fluture cu mesaj aniversar s-a așezat în Copacul Prieteniei, pentru ca Renata să păstreze amintirea primei zile de naștere petrecute alături de colegii de clasă, iar cel de-al doilea fluture a zburat acasă pentru un membru drag al familiei.

Am cântat împreună ”La mulţi ani!” iar copii au strigat în cor ”Te iubim, Renata!”. Cu toţii am fost emoţionaţi. La final, ne-am adunat împreună pentru poza de grup iar acesta a fost unul dintre momentele cele mai amuzante deoarece nu este deloc ușor să domolești 36 de copii preţ de 30 de secunde! Pe toţi odată! Cum a ieșit puteţi vedea mai jos :).

Noi credem că a fost o super-petrecere și ne-am distrat alături de cei mici! Abia așteptăm să o organizăm pe următoarea! 🙂

Albumul cu poze din cadrul petrecerii