Skip to main content

Există o săptămână întreagă, în timpul anului școlar, în care totul se întâmplă altfel: uniformele rămân acasă, elevii merg în excursii, la teatru, la muzeu, la cinema, participă la diferite ateliere sau atelierele vin la ei. Acesta din urmă a fost cazul și pentru cei aproximativ 700 de copii ai școlilor gimnaziale din București, care s-au bucurat de atelierele PlaYouth în școala lor.

Au fost zile pline de entuziasm, agitaţie și disciplină pentru noi, din dorinţa de a le oferi copiilor momente cât mai frumoase și zile pline de bucurie și curiozitate pentru ei, deoarece luau parte la activităţi noi.

Cele mai populare atelierele au fost Chimia Distractivă, Spray Painting-ul și Origami. Copiii au mânuit cu entuziasm pipete, eprubete și cilindri, au creat planșe cu tematica Universului și au pliat hârtie ce a luat forma fluturilor, inimilor, avioanelor și cuburilor.

Pe placul celor mici au fost, de asemenea, și atelierele de Astronomie, Board Games, Teatru, Improvizaţie și Do It Yourself, unde copii au pictat borcane cu emblemele supereroilor preferaţi și au descoperit mai multe despre ei și despre colegi prin jocuri de cunoaștere.

Săptămânile Altfel au fost cele mai intense pentru noi, însă eforturile noastre au avut rezultate, iar acest lucru contează cel mai mult. La finalul fiecărui atelier copiii au primit diplome de participare iar noi am fost răsplătiţi cu zâmbete largi și multe, multe îmbrăţișări. Ce minunată a fost Școala Altfel cu PlaYouth!

Aici găsiți albumul cu multe poze pline de energia și bucuria copiilor.