Skip to main content
Din viața PlaYouth

Aniversarea PlaYouth

By aprilie 5, 2017No Comments

Noi am împlinit 2 anișori!
Pe 29 Martie, am adunat cei mai dragi oameni din comunitate și am sărbătorit în stilul nostru: cu mulţi prieteni, copii și părinți, cu jocuri și joacă, cu ateliere și multă bucurie.Gazda noastră a fost o locație de vis din București, casa EFdeN, primul Centru de Cercetare a Condițiilor de Confort din România.

Invitații au fost introduși în povestea noastră încă de când au ajuns. Au aflat de unde a pornit PlaYouth, ce am realizat în acești 2 ani şi unde am ajuns acum. Unii dintre ei sunt chiar parte din poveste, alţii au descoperit-o pentru prima dată. Pe lângă povestea noastră, cei prezenți au aflat visul nostru și al fiecărui om din echipă, iar apoi au fost invitaţi să-şi scrie şi ei visul, pe un norişor de pe cerul plin de vise.

Ce ne propunem noi să facem cu toate aceste visuri este să le găsim un fir roşu şi să contribuim cât putem la fiecare dintre ele.

Casa a devenit locul unde am arătat invitaţilor o părticică din ceea ce înseamnă PlaYouth, am organizat pentru cei mici şi pentru cei mari ateliere de Origami, Hai să punem întrebări, Tehnici de Pictură, Chimie Distractivă și Board Games. Am făcut ca acel loc să se simtă “ca acasă”, un loc unde fiecare s-a simţit liber să descopere, să-şi facă prieteni noi şi să contribuie la o aniversare plină de poveşti, emoţie, dorințe, inspirație şi joacă.

În curtea casei, copiii de toate vârstele au putut să se bucure de soare, să lenevească în hamace, pe pernuțe, să se distreze cu cabina de GIF, Amelie, să vadă o mare galerie de poze din cei 2 ani de activități sau să joace boardgames. Energia lor ne-a molipsit pe toţi.

Aniversarea de 2 anișori a fost și una delicioasă datorită partenerilor noștri cărora le mulțumim foarte mult: Cofetăria Piticot, Atelierul de Tarte, Tort de Bezea, Fabrica de Lapte Brașov – Olympus și Olguța Mauch. Ei ne-au răsfățat cu cele mai bune tarte, prăjituri, biscuiți, iaurturi, sucuri de portocale și surpriza așteptată – tortul aniversar! Nu vom uita reacția copiilor când vedeau masa colorată. Maria ne-a spus că dintre toate “dulciurile”  cel mai mult i-au plăcut cele cu roșii, adică tartele 🙂

Vrem să le mulțumim din suflet și partenerilor care ne-au susținut și au fost alături de noi în acești 2 ani: RoCoach, Skeptic Dog Animation, Solaris, Aqua Carpatica, Boribon, Antoaneta Cojocaru și Asociația Educație pentru Viața Reală.

Cu voi aniversarea noastră a fost mai frumoasă și plină de energie bună.
Aici g
ăsiți mai multe poze 🙂

Iar aici puteți vedea cum am petrecut împreună cu toţi prietenii PlaYouth: