Skip to main content

Începutul unui an școlar este un moment încărcat cu multe emoţii pentru toată lumea implicată în acest proces. Pentru cei mai mici este un drum necunoscut despre care doar au auzit de la oamenii mare care le tot urează succes și să fie cuminţi. Pentru copii mai mari este începutul unui nou an alături de colegi, cu provocări noi, teme și recreaţii pline de veselie. Părinții își doresc dimineţi liniștite iar cadelele didactice, zile propice pentru pentru lecţii reușite și armonie în timpul orelor. Cum va ieși? Ei bine, vom vedea :)!

Pentru noi, la PlaYouth, începutul unui an școlar este un moment la fel de special. Noi cursuri sunt lansate iar cele vechi sunt îmbunătăţite și așteaptă cu bucurie copii dornici de explorare. Anul acesta am decis să organizăm o petrecere mare cu ocazia începutului școlii și astfel a luat naștere ”Back to School”, un maraton de o zi al cursurilor și atelierelor PlaYouth, în care cei mici și cei mari să poată experimenta activităţi diverse, pentru toate gusturile.

A fost o bucurie imensă pentru noi să vedem curtea casei EFdeN plină de copii și părinţi, curioși să ne cunoască sau dornici să ne revadă. Cu toţii au fost cuceriţi de energia frumoasă a trainerilor, de calităţile lor umane și de dorinţa sinceră de a oferi din cunoștinţele și abilităţile lor.

Cei mici s-au bucurat de Origami, Quilling, Pictură, Desen, Chimie Distractivă, Animaţie Stop Motion, Chimie în Bucătărie, Dezvoltarea Atenţiei și a Percepţiei și Teatru de Improvizaţie. Împreună cu părinţii s-au bucurat de atelierul Yoga Family și de călătorii, la atelierul Călătorim în Jurul Lumii. Părinţii s-au relaxat la atelierele de Responsabilitate Socială și Coaching pentru Părinți, momente dedicate lor pentru a interacţiona cu ceilalţi părinți.

Pe parcursul întregii zile am avut alături de noi partenerii de la Cheerup pentru amintiri memorabile, zonă de hamace, multe jocuri de societate pentru toţi participanții cu Creative Board Gaming și cărțile Usborne, cele mai iubite cărţi în limba engleză, aduse special de Biblioteca Pisicuței Mov. Partenerii  principali au fost AQUA Carpatica, Corint Junior, Editura Corint, frufru, Real Foods, SLooP, Boribon iar parteneri media: Itsy Bitsy, Margot, Recreativo, Agenda Culturala PENTRU COPII, Blog Laura Frunză, SuntParinte.ro, GOKID.ro, Anca’s Diary – Confessions of a fashion mom.

le mulțumim mult prietenilor de la EFdeN pentru găzduire iar vouă, tuturor vă mulțumim tuturor pentru încredere și participare.

Vă așteptăm cu drag la cursurile noastre.

Împreună construim educația prin joc și artă :).