Skip to main content

Evenimentul de Happy Day de vineri, 11 octombrie, a fost unul magic pentru noi. Ideea a pornit de la dorinţa voluntarilor BCR de a se implica într-o cauză socială şi de a face lucruri diferite faţă de cele pe care le fac de obicei în programele de voluntariat. Exista şi dorinţa Fundaţiei Sociale Regina Maria de a confecţiona 250 de coroniţe din hârtie de origami pe care să le poată oferi invitaţilor de la Gala lor specială. ❤️

Origami fundatia regina maria happy day

Aici intervenim noi, pentru că ne place să susţinem cauzele sociale şi să ne implicăm pentru a le face amintiri de neuitat copiilor din centre. Dincolo de ideea de coroniţe de origami, ne-am gândit şi la alte activităţi pe care să le facem împreună. 🌞

Vineri am pornit încă de dimineaţă cu 25 de voluntari de la BCR la Centrul Fundaţiei Regina Maria din Băneasa. Alături de echipa noastră, am reuşit să facem împreună 180 de coroniţe din hârtie de origami. Am descoperit alături de ei cât de importantă este răbdarea şi cât de eficienţi putem fi.

atelier playouth fundatia regina maria happy day

Prânzul l-am luat împreună cu ei şi copiii din centru şi a fost asigurat de prietenii noştri de la BCR.

După prânz i-am împărţit pe cei mici şi pe voluntarii BCR în trei grupe şi am făcut împreună Teatru de Improvizaţie, Pictură pe Canvas şi Educaţie Financiară Au avut spaţiu să vorbească despre emoţiile lor şi să înveţe cum să pună bani departe eficient. Trainerii PlaYouth i-au ajutat să aibă o experienţă valoroasă.

origami bcr fundatia regina maria happy dayDupă ateliere, am terminat şi coroniţele rămase, iar cei mici au scris pe ele un set de valori. Coroniţele au ajuns să fie purtate de partenerii şi colaboratorii Fundaţiei la Gala organizată de ei.

Copiii de la Fundaţie au primit la finalul zilei cărţi din partea voluntarilor BCR, puşculiţe şi ciocolată. 😍

Ne bucurăm că am fost alături de ei într-o zi Happy Day, pe care nu credem că o vor uita prea curând.

gala fundatiei regina maria origami coronite happy day

Leave a Reply