Skip to main content

Dragi părinţi și copii,

Vă anunțăm cu bucurie că în perioada 21 octombrie – 11 noiembrie începem primele 5 cursuri din această toamnă.
Sperăm că sunteți pregătiţi pentru o tură de joacă, artă și distracţie și știți care dintre cursuri va aduce cea mai multă bucurie în viaţa copilului. Dacă nu ați decis încă asta, nu este nici o problemă, mai jos, puteți afla mai multe detalii despre fiecare.

Cursul de chimie distractivă, creat alături de trainerul nostru, Gabriela Manda, începe pe 21 octombrie. Nu mai este nevoie să precizăm câte lucruri frumoase se pot învăţa aici şi cât de distractiv poate fi acest subiect. Fiecare întâlnire cu Gabriela stârneşte şi mai mult curiozitatea copiilor care vor ajunge să îndrăgească temele pentru acasă, rezultate din experimente. Ei vor putea combina diferite substanțe și vor descoperi instrumente pe care nu le-au mai văzut până acum, cum se întâmplă la ateliere:

Cursul de Tehnici de pictură și grafică are ca scop dezvoltarea imaginaţiei, gândirea și creativitatea copilului. Prin joacă, cel mic poate deprinde abilităţi și tehnici de pictură și grafică, dar şi dezvolta inteligenţa emoţională şi capacitatea de a se exprima mult mai uşor. Cursul este ţinut de Raluca Barbu şi începe pe data de 22 octombrie.

“Necesitatea întrebărilor” este principala invitaţie a copiilor la descoperirea obiectelor și formelor care îi înconjoară. Cursul este coordonat de Ovidiu Dumitrescu care a reușit prin observaţie și cercetare să folosească în conversații doar cuvintele pe care le înțelege. Acesta începe pe 28 octombrie şi este cursul nostru unde cei mici învaţă să pună întrebările potrivite care să-i ajute atât pe ei, cât şi pe părinţi, să afle lucruri fascinante din lumea înconjurătoare. Iată și un scurt filmuleţ din cadrul atelierelor cu același nume:

Rareş Neagu ţine cursul de Chitară acustică, care începe pe 12 noiembrie. Note, grif sau acorduri sunt câţiva dintre termenii pe care îi veţi învăţa la cursul nostru. Cei mici se vor distra alături de Rareş şi vor descoperi acest instrument frumos, vor interpreta melodii celebre (au posibilitatea să aleagă singuri ce vor să cânte) şi vor învăţa cum să aprecieze acest tip de artă. Mai jos aveţi câteva momente de timpul primei ședinţe de chitară, iar mai multe melodii cântate de copii găsiţi pe pagina noastră de facebook.

Iar Andra, de data aceasta, începe cursul de Animaţie Stop Motion pe 11 noiembrie. Este unul din cursurile noastre preferate la care nu ne-am putut abţine să nu fim participanţi pentru o zi întreagă. Tehnica stop motion îţi dă foarte multă libertate și copiii își pot exprima imaginaţia fără limite. Cu un pic de răbdare și curiozitate, ei vor reuși să creeze filmuleţe, dând viaţă obiectelor și jucăriilor. Pe canalul nostru de Youtube găsiţi rezultatele copiilor din cadrul cursului, iar aici putevi vedea ce ne-a ieșit nouă:

Cursurile noastre se bazează pe multe exerciţii practice, pe joacă, pe atenţie din partea trainerilor. Se desfăşoară într-un ritm care să-i avantajeze pe toţi copii prezenţi. Pentru noi este foarte important să îi ascultăm pe cei mici şi să le oferim încrederea de care au nevoie pentru a descoperi lumea prin pasiunile lor.

Pentru a vă înscrie la curs, vă rugăm să completaţi acest formular: https://bit.ly/CursuriPlayouth

Dacă nu ați reușit să vă înscrieţi când a început cursul, nu este nici o problemă. Vă invităm să completați formularul iar noi vă vom contacta ca să vă anunţăm când începe un alt modul sau veţi fi invitaţi la o ședinţă din cadrul cursului ca să își dea seama copilul dacă asta e ceea ce căuta 🙂

inscrie-teVă aşteptăm cu drag la cursuri şi suntem încrezători că lucrurile învăţate aici îi vor dezvolta pe cei mici, atât la nivel de cunoştinţe, cât şi pe plan personal, în comportamente, atitudini şi emoţii. Suntem la un mail distanţă pentru toate întrebările sau nelămuririle apărute.🙂