Skip to main content

Săptămâna trecută, sâmbătă, pentru că se apropia Halloween-ul, noi am găsit motiv să ne întâlnim cu oameni dragi şi să ne facem prieteni noi. A fost o petrecere minunată, pe care nu o vom uita prea curând! Am încercat să surprindem atmosfera în câteva cuvinte şi imagini, mai jos.

Totul a început într-o după-amiază frumoasă de sâmbătă. Deşi vremea nu a fost prea prietenoasă, copii, părinţi şi prieteni ne-am adunat la sediul PlaYouth, care s-a transformat pentru o seară într-un loc magic, cu atmosferă de Halloween! Am invitat pe rând în casă vampiri, vrăjitoare, vârcolaci, dovlecei, super-eroi și multe alte personaje simpatice. În scurt timp, am uitat de ploaia de afară şi am intrat în atmosfera de poveste.

Seara a fost plină de voie bună. Am avut joculeţe de cunoaştere care ne-au crescut şi mai mult energia, origami – unde am învăţat să împăturim lilieci, parada costumelor, dans şi treasure hunt, unde adevărata comoară a fost de fapt bileţelul prin care cei mici îşi „aflau” viitorul. O încântare pentru toată lumea prezentă!O altă parte a serii a fost despre teatru de umbre. Copiii au reuşit să improvizeze, construind din umbre o poveste frumoasă: povestea dovleacului de Halloween. Au fost, pe rând, atât spectatori, cât şi actori, dar de fiecare dată publicul a fost entuziasmat şi amuzat de creativitatea celor mici.

Am încheiat seara strigând în cor „Nachosss, nachooss”! De ce? Pentru că dovleacul din povestea de Halloween s-a transformat dintr-o dată într-o gustare delicioasă, care a inclus nachos, sos de brânză şi guacamole. Tot ce putem spune, în concluzie, este că suntem recunoscători pentru o seară frumoasă şi că abia aşteptăm finalul de octombrie de anul viitor!

Albumul cu pozele de la petrecere poate fi văzut aici.