Skip to main content

Astăzi vă facem cunoștinţă cu Rareş, colegul nostru pasionat de chitară, dar şi de multe alte subiecte. Copiii îl cunosc şi îl îndrăgesc de la cursurile sau atelierele de chitară acustică, unde îi ajută să-şi descopere latura creativă şi să-şi formeze urechea muzicală. 🎶🎶🎶

Interviu_Rares

Interviu_Rares

Pentru că noi ne raportăm în tot ceea ce facem la copii şi copilărie, am pregătit două întrebări pentru el, legate de această perioadă din viaţa lui, iar voi puteţi citi răspunsurile chiar mai jos.

  • Ce ţi-ar fi plăcut să se fi predat la şcoală? 📚

Dacă mă gândesc la perioada din clasele 1-4, cred că cel mai mult mă atrăgea ideea de a fi detectiv. De fapt, tot procesul din spatele rezolvării unei probleme de logică. Tot ce înseamnă adunarea de indicii și metodele inventive de a pune cap la cap diversele indicii, de a crea legături, de a alătura piesele de puzzle potrivite. Ţin minte că îmi plăcea mult să citesc reviste de benzi desenate, și din când în când unele numere veneau cu diverse „cadouri”. Cel mai mult m-a impresionat trusa de detectiv pe care am primit-o cu una dintre reviste, incluzând un set de sfaturi și metode de a lua amprente, a nota diverse detalii semnificative etc. Așa că probabil aș fi dat orice pentru o oră în orar în care să învăţăm despre trucurile și abilităţile unui detectiv ☺

Interviu Rares Chitara

Interviu Rares chitara

  • Povesteşte-ne o întâmplare amuzantă din copilăria ta! 😊

Amuzantă pentru mintea de acum sau pentru mintea de atunci? Cred că ceva ce acum ar putea să pară amuzant, dar care în schimb a fost foarte semnificativ și important pentru copilăria mea a fost faptul că: nu numai că aveam un prieten imaginar și că acesta venea la „pachet” cu un întreg univers imaginar, planete etc. dar de la un punct încolo deja împărtășeam această lume și personajele din ea cu încă 2 prieteni de la bloc (reali :).

Un eveniment important era lupta arhetipală dintre forţele binelui și ale răului din acel univers. Lupta se purta între nave spaţiale, în spatele norilor, de fiecare dată când începea o furtună. Fulgerele și tunetele, în mod evident, declanșau momente intense și stăteam cu sufletul la gură până la sfârșitul furtunii.

Îţi mulţumim că ne-ai împărtăşit momente din copilăria ta! ☺