Skip to main content

Una din principalele misiuni PlaYouth este aceea de a întări relaţia dintre copil și părinte, de a-i aduce mai aproape, de a-i îndemna să colaboreze frumos, sincer și autentic. De aceea, primul eveniment „Jocuri în familie” a fost unul plin de emoţii pozitive. Încă un „munte cucerit” pentru noi și încă un zid dărâmat de copii şi părinţi în călătoria lor de a se cunoaşte mai bine și de a căpăta mai multă încredere unii în ceilalţi.

Seara a debutat, la sediul PlaYouth, cu 12 copii şi părinţi ghidaţi de Anny cu joculeţe de cunoaştere şi de improvizaţie. Pe măsură ce am devenit mai familiari unii cu ceilalţi, atmosfera s-a destins și râsetele au început să umple locul.
A doua parte a serii a fost despre jocuri cu echipe mai mici. Ne-am bucurat împreună cu fiecare echipă formată din copii şi părinţi de Crozzit (vedeta serii, fascinant si simplu), Shape your story, Why Connect şi Jungle Speed. Deşi timizi la început, copiii s-au împrietenit repede. Şi de părinţi suntem mândri, au colaborat frumos și s-au ajutat atunci când a fost nevoie de o explicaţie în plus la regulile jocurilor.

Atât copiii cât şi părinţii au lăsat deoparte competitivitatea alegând să se bucure de moment și să colaboreze chiar dacă făceau parte din echipe diferite.

Încheiem cu un Testimonial de la Cristina Draghici, mămică-participant la evenimentul nostru ”Am petrecut o seară foarte specială cu fiul meu aici, împreună cu oameni ca noi, dornici de conectare, distracţie și dezvoltare. Vom repeta experiența și ne dorim să cooptăm și alți prieteni alături de noi. Felicitări pentru organizare și să ne revedem curând într-un astfel de cadru prietenos și stimulator pentru copii și părinţi.

În cadrul evenimentul l-am avut alături și pe fotograful nostru, Bacioi Viorel, iar albumul cu poze îl puteţi vedea aici.

Vezi când are loc următorul eveniment

Înscrie-te la următorul eveniment!