Skip to main content

Nu ştim cum a fost pentru voi al doilea weekend din Decembrie, dar putem spune cu siguranţă că al nostru a fost unul de neuitat. Pe 9 Decembrie, am pregătit cea de-a treia ediţie „Să dăruim de Moş Nicolae”, un eveniment pe care îl aşteptăm cu drag şi nerăbdare la fiecare final de an. 25 de copii şi părinţi s-au alăturat iniţiativei noastre de a face cadouri şi a dărui felicitări copiilor mai puţin norocoşi, susținuţi de Asociaţia Ana şi Copiii, fundaţia Hopes and Homes for children şi Asociaţia „Atelierul de Bine”. Astfel că, sâmbătă după-amiază, sediul nostru s-a transformat pentru câteva ore în atelierul lui Moş Nicolae, iar ajutoarele moşului au fost încântate să răspundă invitaţiei noastre.

Am început printr-un joculeţ de cunoaştere, pentru a ne dezmorţi şi a uita de frigul de afară. Apoi nu am mai stat pe gânduri şi am început confecţionarea felicitărilor 3D, una pentru copilaşul ales să îi oferim cadoul, alta pentru o persoană dragă nouă. Totul s-a desfăşurat cu atenţie şi migală, sub îndrumarea Ralucăi, iar copiii și părinţii nu au pus foarfeca şi lipciul jos până cu au obţinut cele mai frumoase felicitări, unde au scris urările de sărbători.

A urmat împachetarea cadourilor şi etichetarea lor, moment care i-a adus mai aproape pe părinţi şi copii. Au lucrat împreună cu voluntarii PlaYouth la peste 50 de cadouri, pe care le-am pus împreună sub braduţul nostru. Totul s-a întâmplat într-un decor magic, iar pe fundal am ascultat colinde. Apoi a urmat o sedinţă foto cu cei mici şi cei mai mari, pentru amintiri frumoase. La final, ne-am bucurat cu toţii de gustările din fructe de la Buchete Delicioase. Decorul festiv care a adus magia în casa noastră a fost asigurat de Margot, iar brăduţul, care a fost împodobit cu multă energie de copii, de Brazi Crăciun.net

Vrem să vă mulţumim tuturor pentru implicare, creativitate şi bunătate! Ne dorim să ne revedem şi anul viitor. Puteţi găsi toate pozele de la eveniment, aici. Toate cadourile vor ajunge săptămâna aceasta la destinatarii lor. Sărbători frumoase să aveţi!