Skip to main content
Play Party

Petrecere aniversară cu atelier de spray painting pentru 12 domnisoare minunate

By noiembrie 18, 2022No Comments

Petrecere, petrecere dar ce este PlayParty? Imediat te lămurim :)! PlayParty este conceptul nostru de petrecere #altfel. Este petrecerea alternativă unde sărbătoritul și invitaţii lui sunt cu toţii în centrul atenţiei și fac parte din spectacol! Este experiența pe care o oferim atunci când vine vorba de petreceri aniversare și nu numai. Fiecare zi poate fi un motiv de petrecere dacă alegem o tematică bună și avem prietenii aproape :). Petrecerea alternativă PlayParty îţi oferă activităţi creative (origami, teatru de improvizaţie, pictură abstractă, robotică, chimie distractivă), surprize inedite (gheaţă carbonică, magie, teatru de umbre, spectacol de percuţie, treasure hunt) și facilitatori care să întreţină atmosfera distractivă.

Sounds fun and it is very fun, also!

Cu puțin timp în urmă am sărbătorit-o pe Miruna, care și-a dorit ceva special pentru petrecerea de 11 ani, alături de prietenele ei. După ce ne-am consultat și ne-am gândit ce s-ar potrivi cel mai bine, atelierul de spray painting a fost câștigătorul.

12 fete și părinții lor au umplut curtea sediului PlaYouth, frumos decorată de sărbătoare. Ne-am jucat un pic cât să ne intrăm în ritm și să ne cunoaștem, ne-am echipat corespunzător și ne-am apucat de treabă.

Întotdeauna este o mare bucurie pentru copii să picteze cu spray-uri cu vopsea. Uneori, chiar si pentru adulti :)! După nametag, planșa inspirată din Graffiti a urmat partea si mai spectaculoasă, space painting. Printr-o tehnică simplă și ușoară, fetele au așezat universul pe hârtie. Și le-a ieșit tare frumos!

În tot acest timp părinții s-au bucurat de povești, ceai, cafea și gustări. Trebuie să recunoaștem, pe alocuri i-am și surprins privind cu jind la ceea ce făceau fetele. Musai data viitoare trebuie să le oferim și părinților câteva minute de joacă cu spray-uri :).

La multi ani, Miruna! Să sănătoasă și voioasă! Ne-am bucurat tare mult să fim alături de tine!

Leave a Reply