Skip to main content

Noi, la PlaYouth, ne bucurăm de fiecare oportunitate care apare pentru a organiza activităţi dedicate copiiilor și părinţilor. Iubim să fim părtași la acea energie frumoasă care se creează atunci când cei mici și cei mari cooperează și împărtășesc activităţi comune.

 

Anul aceasta, cu ocazia Halloween-ului i-am provocat pe copii și pe părinţi să se costumeze, să sculpteze dovleci și să ni se alăture la Good Mood Dance Studio pentru a petrece câteva ore #altfel, împreună. Provocarea a fost acceptată astfel că petrecerea a debutat cu brio! Am început cu un joc de cunoaștere unde, ce credeţi că s-a întâmplat? Cei mari s-au arătat mai timizi în a se prezenta decât cei mici! 🙂

După ce am făcut cunoștinţă și am descoperit câteva lucruri unii despre ceilalţi, ne-am antrenat în arta Origami făcând împreună lilieci. A ieșit un stol multicolor și destul de vesel :). Și pentru că la Origami ne-am antrenat mai mult mâinile, am decis apoi să ne antrenăm tot corpul, prin dans. Am învăţat o coregrafie frumoasă alături de Justina iar în întreg studioul a răsunat piesa lui Justin Timberlake, I`ve got the feeling. Dansul a fost pe placul tuturor iar coregrafia a ieșit numaidecât. Cei mici au trecut apoi în spatele cortinei, pentru a pregăti momentul de Teatru de Umbre.

Vreţi să știţi ce au făcut părinţii cât timp spectacolul a fost pregătit? Ei bine, au învățat să danseze salsa! 123, 567, 123, 567! Printre piruete și pași de bază timpul a trecut pe nesimţite și în curând am fost rugaţi să ne așezăm pe scaune. Cortina a fost ridicată și am descoperit imediat că este vorba despre o poveste de dragoste combinată cu elemente specifice Halloween-ului (personaje înfricoșătoare și decoruri mai puţin prietenoase) din ai cărei protagoniști, prinţul Marcel și prinţesa Miruna, au ieșit victorioși.

A fost o petrecere minunată și ne bucurăm că am putut împărtăși din energia și entuziasmul nostru cu oamenii mici și mari care ne-au fost alături! Puteți vedea și voi cum ne-am distrat, răsfoind albumul cu poze :).