Skip to main content

Nici nu ne-am dezmeticit de tot după sărbători că iată a și trecut prima lună din an. După reuniuni, petreceri, cadouri și rezoluții ne-am întors, fiecare la activitățile lui.
Oare ce ne va aduce anul 2022? Va fi așa cum ne propunem? Sau, mai bine, nu ne facem planuri ca să nu le vedem năruite?
Ei bine, nu știm exact cu ce va veni anul acesta în viețile noastre însă ne putem seta intenții și obiective, să știm că noi ne-am facut partea de drum :).

Pentru noi, la PlaYouth, se împlinesc 2 ani în martie de când am sistat activitățile offline pentru copii, părinți și profesori și ne este tare, tare dor de ele.

Dacă situația pandemică se va îmbunătăți sperăm să ne putem vedea începând cu această primăvară. Pentru acest an avem în plan:

Să reluăm Maratonul Educației Alternative! Vă mai amintiți acest belșug de activități pentru copii? 2 zile pline cu activități frumoase de care cei mici să se bucure (chimie distractivă, fotografie, pictură, yoga, modelaj, robotică, zumba etc). Pregătim o nouă ediție pentru luna aprilie.

Să organizăm cât mai multe ateliere în școli în săptămâna Școala Altfel. 2018 și 2019 au fost 2 ani nebuni cu zeci de ateliere facilitate, ajuns în timp record de la o școala la alta și sute de copii fericiți și încântați de activități.

Să vă avem alături în taberele Kaleidoscopil pentru copii și taberele Kaleidoscopil pentru copii și părinți. Aici lăsăm fotografiile să vorbească de la sine. Muuultă joacă, conexiun, natură și bucurie!

Vom organiza o tabără de animație socio-educativă pentru profesori ca sa promovăm cât de mult putem jocul la clasă.

Și multe excursii de 1 zi și 2 zile în locuri superbe din țară și din apropierea orașului unde von și putea degusta bunătăți!

Rămâneți alături de noi, vă pregărim multe surprize frumoase!

Leave a Reply