Skip to main content

După un an plin de cursuri, ateliere și evenimente care mai de care mai frumoase iată că a venit și momentul în care se le sărbătorim pe toate, PlaYouth Celebration :).

Celebration este unul dintre evenimentele de suflet pentru noi și a fost o mare bucurie să vedem împreună copiii de la toate cursurile alături de părinţii, fraţii sau bunicii lor. Energia, zâmbetele și implicarea activă a celor mici, în momentele dedicate fiecărui curs, sunt cel mai bun feedback pentru noi, în urma acestui an.

Am dedicat fiecărui curs în parte un moment special în care trainerii și copiii au prezentat rezultatele muncii lor: tablouri, schițe, experimente, momente muzicale și animaţii interesante. Faptul că ce mici nu mai lăsau microfonul din mână și că își doreau să împărtășească tot mai multe din ceea ce au simţit aici ne-a făcut să ne dorim să continuăm cu noi module și cursuri pentru ei.

Fetele de la cursul de grafică ne-au prezentat tehnicile pe care le-au învățat în cadrul cursului și ne-au povestit cât de pline de povești au fost ședințele petrecute doar cu ele. La chimie distractivă, am experimentat împreună cu cele două grupe, iar copii ne-au împărtășit fericirea lor atunci când părinții întârziau pentru că ei preferau să mai rămână după cele 2 ore de curs. Ba mai mult, le făcea plăcere să dea și cu mătura, și cu mopul după ce finalizau experimentele și au fost de mare ajutor pentru Gabi.
Momentul dedicat cursului de chitară poate fi împărtășit doar cu filmulețele în care cei mici ne-au cântat, cu emoții și multă implicare. Suntem foarte mândri de ceea ce au reușit să facă până acum. Iar pentru cursul de animație la care au participat cei mai mulți băieți, vă invităm să urmăriți rezultatul copiilor pe canalul nostru de Youtube.

Această zi a fost despre realizări, pasiune, recunoștinţă, fericire, mândrie faţă de ceea ce au realizat trainerii și copiii, dragoste și multă implicare. Le mulţumim din suflet prietenilor noștri de la EFdeN pentru că au deschis ușa casei lor pentru sărbătoarea noastră și prietenilor de la Cofetăria Piticot pentru că ne-au făcut ziua și mai dulce :).

Ne considerăm norocoși că avem astfel de oameni în comunitate și că putem organiza tot mai multe activităţi pentru ei și credem că, pe viitor, Celebration ar merita să i se dedice chiar o zi întreagă – e și o sărbătoare de familie 🙂

Așteptăm, așadar, cu nerăbdare iunie 2019!