Skip to main content

La final de decembrie așternem pe hârtie atât reușitele de peste an cât și provocările întâmpinate în 2018. Noi credem că în viaţă atitudinea este cea care contează astfel că alegem să ne orientăm atenţia spre realizările acestui an și să îmbunătăţim, în măsura în care ne stă în putinţă, ceea ce nu a ieșit așa cum ne-am dorit.

 

De departe, cea mai mare realizare a lui 2018 a fost venirea Gabrielei în echipa de bază PlaYouth. Să fim trei oameni oameni care organizează și coordonează activităţi a îmbunătăţit calitatea serviciilor noastre, iar voi, cei care ne-aţi vizitat anul acesta cu siguranţă aţi simţit energia frumoasă cu care ne-am dorit să vă molipsim :). 

După ce ne-am acomodat cu nouă situaţie am căzut de acord că este momentul pentru o nouă provocare, și anume prima tabără #Kaleidoscopil pentru copii.  Cu această ocazie le-am cunoscut pe Nela Ganea și Roxana Nacu care au adus împreună cu ele 23 de copii din Bârlad, proaspeţi absolvenţi ai clasei a III-a, dornici să se bucure de viaţă și de copilărie. Trebuie să știţi că și noi ne-am bucurat intens alături de ei iar Gabi și-a îndeplinit un vis mai vechi, acela de a-și serba ziua de naștere ”cu copiii”.

Am organizat anul acesta 3 tabere #Kaleidoscopil pentru copii și părinţi și a fost o mare împlinire pentru noi să putem crea un spaţiu frumos în care cei mici și cei mari să petreacă timp de calitate împreună. Au fost zile pline de provocări pentru noi, ca și echipă, însă am învăţat o mulţime de lucruri din aceste experienţe.

2018 a mai adus și evenimentul ”Back to School”, maratonul de o zi în care cei mici au putut încerca toate activităţile noastre. A ieșit așa cum ne-am dorit și ne bucurăm că am cunoscut mulţi părinţi și copii noi dar și că i-am revăzut pe cei cu care ne-am împrietenit mai demult.

Tot anul acesta am organizat și primele petreceri alternative în școli, pentru toţi copiii care au vrut să sărbătorească ziua de naștere alături de colegii de clasă :).

A fost un an minunat, cu proiecte noi și evenimente caritabile de suflet. PlaYouth a crescut mult anul acesta și suntem fericiţi și mândri. Vă mulţumim din suflet, vouă celor mici, pentru entuziasmul cu care veniţi de fiecare dată la activităţile noastre și vouă celor mari, pentru încrederea cu care îi lăsaţi pe copii să experimenteze alături de noi viaţa prin joc și artă.

2019 să vină! Suntem pregătiţi! 🙂

Echipa PlaYouth