Skip to main content

Atmosfera sărbătorilor ne-a cuprins deja pe fiecare dintre noi. Fie că e vorba de căutat cadouri pentru cei dragi, ascultat colinde la muncă sau împodobit bradul, deja se simte în aer spiritul Crăciunului.
Pentru noi, PlaYouth, acesta şi-a făcut simţită prezenţa încă de la începutul lunii decembrie, când ne-am dat seama că doar câteva zile ne mai despart de evenimentul nostru mult aşteptat. I-am informat din timp pe spiriduşii nostri pentru cine pregătim anul acesta cadourile şi 19 dintre ei au răspuns cu prezent invitaţiei noastre de a petrece un timp frumos împreună.

Echipa noastră s-a adunat treptat în Social Caffe, unde a adus voie bună, energie şi câte un cadou pentru copilaşii pentru care urma să devenim Moş Nicolae. Aceştia fac parte din centrul de plasament susţinut de Hopes and Homes for Children România.
Însă magia a început abia la ora 5, când ne-au intrat pe uşă primii invitaţi. Cu mic, cu mare, încărcaţi şi ei de cadouri, au păşit cu curaj sau un pic de timiditate în locaţia noastră. Până la momentul mult așteptat de a pregăti cadourile, Ovidiu, maestrul nostru în Origami, ne-a arătat tuturor cum se fac formele de hârtie şi, împreună am construit nuferi, solniţe sau cocori.

Apoi, am scris felicitări, câte una pentru o persoană dragă si cealaltă, pentru un copilaş din centrul de plasament. Noi credem că aici s-a lăsat cu emoţie şi foarte multă creativitate din partea copiilor, dar şi din partea părinţilor. A urmat momentul de împachetat cadouri, apoi jocul distractiv de final şi, desigur, sesiunea de poze.

Îl declarăm un eveniment extraordinar de reuşit, abia aşteptăm să dăruim toate cadourile copiilor din centru şi suntem nerăbdători să vină ediţia de anul viitor. Până atunci, vă lăsăm aici câteva poze de la eveniment şi vă urăm tuturor să aveţi sărbători frumoase, alături de cei dragi şi încercaţi acest sentiment de a dărui, uneori este greu de pus în cuvinte.

Mulțumim pentru sprijin partenerilor noștri: Dacris, Himalaya Herbal Healthcare Romania, RoCoach și 4+ Social Caffe! Și în special, îi mulțumim fotografului nostru, Bacioi Viorel pentru momentele surprinse!