Skip to main content
Activităţi pentru copiiEvenimente

Weekendul nostru la Street Delivery

By iunie 17, 2017iulie 22nd, 2021No Comments

Street Delivery este festivalul unde ne-am dorit să ajungem încă de la începutul acestui an. Dorința ni s-a împlinit și suntem recunoscători pentru toți oamenii frumoși pe care i-am întâlnit acolo, dar și pentru activitățile care au prins viața, alături de voi.

Sâmbătă, ne-am propus să descoperim personaje și să creăm povești la Storytelling, dar și să ne jucăm cu Board Games, alături de cei mici și de părinții lor. Ne bucurăm că toate aceste lucruri ne-au ieșit, doar că s-au întâmplat mult mai multe de atât. Energia oamenilor care ne-au vizitat a fost la înălțime, așa că nici nu am simțit când a trecut ziua.Un alt moment frumos pe care l-am creat la standul nostru a fost Peretele Viselor – locul unde copiii și părinții ne împărtășesc din cele mai ascunse dorințe ale lor. Le scriem împreună și punem un gând bun ca ele să se și împlinească. Aici, vrem să vă spunem că ne-a impresionat tăticul al cărui vis era să ajungă pe mare, pentru 7 zile măcar, și copilul care își dorea să traiască în lumea „Amintiri din Copilărie”, motivând că acolo e cel mai frumos loc 🙂 Vă mulțumim tuturor pentru sinceritate și deschidere!

Am mai fost plăcut surprinși de tăticii care se ocupă de educația copiilor, cu răbdare și atenție, atunci când mămicile își petrec timpul la muncă. Noi credem că părinții sunt ca niște super-eroi și ne bucurăm să cunoaștem din ce în ce mai mulți. Încă un lucru de care putem spune că suntem mândri, este că vizitatorii din prima zi au mai venit și duminică la standul nostru, curioși să vadă ce le-am mai pregătit. Pentru una dintre fetițe, PlaYouth a devenit “grădinița de la Street Delivery” și vă putem dezvălui faptul că ne-a vizitat de 4 ori. Pentru ea, grădinița e locul în care sunt mulți copii ;-), ne-a împărtășit mămica ei.

Un băiețel ne-a scris ce înseamnă educația pentru el și vrem să vă arătăm și vouă, chiar în poza de mai jos. Am aflat că îi place foarte mult să scrie și abia așteptăm momentul în care vom citi prima carte a lui. Pentru că vremea a ținut cu noi, ne-am bucurat și de boardgames, de la Edu Class. Putem spune că sâmbătă fost ziua Why connect, deoarece acest joc a avut lipici la cei mici.

Nici ziua de duminică nu s-a lăsat mai prejos: am făcut împreună origami, timp de 3 ore, deoarece copiii veneau continuu. Am învățat să facem lalele, pe care copiii le-au dăruit mămicilor, avioane și fluturași colorați. O altă activitate provocatoare, din a doua zi de Street Delivery, a fost jocul Happy cube, de la Edu Class. Am avut mulți copii care s-au ambiționat să construiască toate cuburile, iar noi nu putem decât să spunem că-i admirăm.

În concluzie, Street Delivery a fost despre vise împărtășite și bucuria de a revedea copiii și părinții din comunitata noastră: Maria și mama ei Irina, care de data asta au fost asistente pentru Origami, nu doar participante la atelier. Ne-au mai vizitat și Alina cu Eric, și ne-am întâlnit și cu familia Damian. Suntem recunoscători pentru fiecare întâlnire. Vă mulțumim tuturor pentru implicare, iar celor de la Street Delivery, petru organizare și invitație!