Skip to main content

În ultima perioadă am reușit să presărăm printre activitățile pentru copii și cele pentru profesori și unele dedicate adulților. Ne-am bucurat să facilităm multe activități care au fost într-un context privat, online, cu partenerii noștri din companii mici, medii sau mari. Știam deja că și adulții au aceeași curiozitate ca cei mici și unii dintre ei sunt foarte entuzaismați să încerce lucruri noi, mai ales în zona de Do it yourself și Crafts.

Printre activitățile pe care le-au ales, am lucrat împreună din lemn, sfoară și cretă meniul și sarcinile săptămânii, în așa fel încât să ne ajute pe plan personal la organizarea de acasă, într-un mod creativ și simpatic.

Am mai făcut alături de ei tehnica de String Art – prin care am creat modele geometrice și pattern-uri din sfoară și cuie – un mod relaxant de a ne lăsa imaginația să zboare, dar și să avem conversații interesante în timp ce mâinile sunt ocupate cu obiectele artistice. Pictura pe canvas a fost din nou la mare căutare, se pare că arta și joaca sunt două dintre topicurile pe care le preferă la fel de mult ca cei mici.

Origami sau Chimia Distractivă au fost două ateliere pe care le-am facilitat pentru copiii angajaților din companii sau pe care le-am făcut pentru perechile părinte-copil, un mod plăcut de a-i ajuta să petreaca timp de calitate împreună și să se conecteze, distrându-se în același timp.

Decorațiunile de Paște au fost și ele bine-venite, mai ales că am ținut atelierul chiar în Joia mare, când toți erau cu gândul la cum să-și pregătească mai frumos masa de Paște, camerele lor și ale copiilor sau cum să-și amenajeze grădina cu obiecte tematice.

Atelierul de Reciclare a fost unul în care am vorbit despre importanța acestui subiect la nivel local, dar și la nivel global. Am transformat borcane în suporturi pentru birou sau pușculițe unde să strângă bani pentru vacanțe. Nu a fost ușor, însă apreciem efortul și ambiția lor de a duce până la capăt orice provocare.

Robotica a fost și ea pe lista noastră de activități online pe care le-am ținut pentru cei mici. Am făcut alături de ei experimente și încercări de a folosi diferite materiale și obiecte, în urma cărora au învățat puțină fizică și macanică, fără să aibă acest scop principal.

Aici sunt doar câteva exemple de activități pe care le-am susținut online, portofoliul nostru este mult mai mare, la fel de interesant și ușor de adaptat oricărei situații sau culturi organizaționale. Suntem la un mesaj distanță dacă este ceva ce v-ar plăcea să aducem și în compania din care faceți parte.

#ImpreunaEducamGeneratii

Leave a Reply