Skip to main content

După mai bine de 1 an de pauză de la activitățile offline și după mai bine de 1 an de activități online, au început să apară invitațiile de colaborare pentru evenimente live.
Unul dintre acestea a fost festivalul de 1 Iunie de la Sinaia dedicat zilei copilului. Ne-am bucurat mult încă de la primele schimburi de informații cu organizatorii deoarece dorul de evenimente și de întâlniri cu copiii era mare.

Planurile au fost puse la punct iar centrul orașului urma să ne găzduiască o zi întreagă cu ateliere de Chimie Distractivă. Experimentele au fost alese, materialele au fost pregătite, iar noi ne-am făcut bagajele și am pornit la drum în dimineața zilei de marți, în ciuda ploii care pare că s-a cuibărit la noi, în ultima vreme, și nu vrea să mai plece.

Deși am fost nevoiți să ne adăpostim (într-un loc superb – clădirea Cazinoului Sinaia) pentru că ploaia a ramas prezentă toată ziua bucuria de a ne întâlni cu atât de mulți copii dornici de interacțiune, de experimente și de învățare prin joacă a fost uriașă.

Uimirea și entuziasmul lor, atunci când experimentele le ieșeau și dorința lor de a se întoarce continuu la zona dedicată atelierului de Chimie ne-au reamintit de ce iubim educația prin joc și joacă și cât de benefică este pentru copii. Se bucură, învață lucruri noi și capată noi deprinderi. Ia pentru noi a fost o zi în care am regăsit energia care ne umple de fericire.

Căci puține lucruri pot fi mai frumoase precum a-i fi alături unui om mic în procesul lui de creștere și dezvoltare.

Abia așteptăm să punem în aplicare următoarele planuri și evenimente!

Leave a Reply