Skip to main content

2020 a fost, ca pentru toată lumea, un an plin de surprize și neprevăzut. S-a aplicat și pentru PlaYouth, tot calendarul și toate așteptările au fost date peste cap în luna martie. Am tot sperat că se vor relua repede, însă imediat ce ne-am dat seama că nu avem o siguranță că acest lucru se va întâmpla, ne-am reorganizat.

Ne-am mutat activitățile în online aproape de 100% și acesta a fost un lucru benefic, pentru că am reușit să ajungem, astfel, la un public la care nici nu visam. Am cunoscut copii, cadre didactice și oameni pasionați de educație din toate colțurile țării, ba chiar și din Europa, clienți care ne-auambiționat să facem evenimente din ce în ce mai bune și să ne întrecem pe noi.

Am fost alături de copiii și părinții care erau dezorientați, am înțeles că poate lor le era de fapt cel mai greu să se readapteze. Am fost alături de profesori și cadre didactice și ne-am adunat împreună forțele, pentru a ne adapta și a încerca să trecem cu bine de această perioadă.

Tot anul trecut am întâlnit oameni din companii, care ne-au devenit prieteni și alături de care am construit experiențe online pentru angajați, colegi sau copiii lor – reward-urile materiale au fost completate de unele virtuale și astfel energia echipelor s-a închegat și mai mult.

2021 nu este mai diferit, însă am învățat să ne adaptăm, iar acest lucru este principala lecție pe care ne-am luat-o din 2020. Am pus la bătaie un plan de activități care să curpindă educație pentru toate vârstele: de la copii de 3 ani, la adulți de 60. Vom încerca să ne diversificăm gama de activități și să trecem și la următorul nivel, într-un eveniment care să ne permită să concentrăm experiențe bogate pentru cadrele dediactice, care apoi se vor transforma în experiențe frumoase la clasă.

Sperăm ca lucrurile să se așeze într-un nou normal și să ne putem continua misiunea: aceea de a aduce jocul și arta în educația oamenilor mici și mari.

PlaYouth a fost nominalizat ca exemplu de Inovatori în educație de către editura educațională Twinkl, ca parte a campaniei inspirate de Ziua Internațională a Educației UNESCO”.   

Leave a Reply