Skip to main content

Știm, și pe noi ne întristează faptul că nu ne putem vedea într-un număr așa de mare deocamdată, să ne adunăm toți la un eveniment cu mult zumzet și fețe fericite. Să ne bucurăm de zilele însorite și să facem activități creative.

Pentru că ne gândim cu nostalgie la astfel de momente, ne-am aliat cu Explore Link și am creionat o experiență frumoasă de redescoperit Bucureștiul, care se pliază pe grupuri mici de persoane. Tot ce trebuie să faci este să îți aduni doi, trei sau patru prieteni și să porniți la drum în rezolvarea misterului. 🔥🔥🔥

Noi suntem cei care vă oferim indiciile și tot ce trebuie să știți pentru ca experiența să fie valoroasă, voi doar trebuie să vă bucurați de ea. Și de premiile de la final, pentru că am pregătit multe surprize pentru cei mai descurcăreți dintre voi.

Se adresează celor cu spirit de aventură, indiferent de vârstă, iar experiența respectă normele de distanțare socială.

Misiunea va începe la ora 08:08 cand veți primi codul de access al rețelei criptate, aveți timp până la ora 20.20 să preveniți dezastrul. Puteți participa oricând în acest interval, acțiunea are o durată de aproximativ între 2-5h  din momentul în care porniți spre primul task până la dezamorsarea pericolului.

Această avetură urbană – Nuclear Danger Treasure Hunt, va avea loc pe 12 septembrie! Iar mai multe detalii și modalitatea de înscriere o găsiți aici: https://www.explorelink.ro/product/nuclear-danger-treasure-hunt/

Sursa: Unsplash

Leave a Reply