Skip to main content

Cu mult entuziasm anunțăm că un proiect drag nouă, Conferința „Omul din spatele unui profesor”, a ajuns la cea de-a IV-a ediție. Pe 5 septembrie, online, timp de 3 ore cadre didactice din toată țara vor lua parte la un eveniment dedicat lor, unde 5 speakeri ne vor împărtăși din experiența lor și din cum s-au pregătit pentru noul an școlar și pentru un început plin de incertitudine.

A mai rămas puțin până la începutul anului școlar și încă nu știm exact cum se va desfășura. Există câteva propuneri, însă nimic nu pare să fie concret, iar incertitudinea rămâne singura constantă din aceste luni. Ne propunem să venim în sprijinul cadrelor didactice cu viziuni profesorilor din mediul privat și cel de stat pentru a găsi împreună soluții potrivite pentru o organizare cât mai bună a noului an școlar, în condițiile actuale. Împreună putem crea mai multă stabilitate și siguranță pentru cei mici chiar și în vremuri incerte.

Vă invităm alături de noi și de cei 5 speakeri prezenți la eveniment să vorbim despre metodele ingenioase descoperite și adaptate pentru mediul online, despre trăirile din această perioadă, despre gestionarea lor și despre organizarea actului de învățare în vremuri de pandemie și școală online.

Ne dorim să fie un eveniment relaxat din care fiecare participant să plece cu o idee bună de pus în aplicare, cu inspirație, motivație și cu gândul că vor face față oricăror provăcări vor mai apărea în perioada următoare.

Dupa 3 ediții de succes, două în offline și una în online – nu dorim să ne oprim aici, pentru că facem acest lucru din drag de educație și pentru că știm cât este de important ca profesorii, formatorii copiilor să fie sprijiniți în procesul lor. Dacă sunteți cadru didactic sau cunoașteți unul, vă recomandăm să participați la o Conferință dedicată vouă. #ImpreunaEducamGeneratii

https://eventbook.ro/other/bilete-conferinta-online-omul-din-spatele-unui-profesor-incertitudinea-o-noua-realitate

Leave a Reply