Skip to main content

Câteva cuvinte despre Maraton

Am ajuns la cel de-al patrulea an de cursuri marca PlaYouth! Yuhuu! ❤️
Am dat startul cursurilor şi activităţilor din acest sezon cu Maratonul Educaţiei Alternative.  Acesta a ţinut cât un weekend de Sâmbătă, 21 Septembrie până Duminică, 22 Septembrie, între orele 11:00 și 17:00, la casa EFdeN.

Maratonul educatiei Playouth

Noi spunem că a fost un eveniment reuşit pentru că am adunat multă energie bună de la toţi oamenii care ne-au trecut pragul şi multe zămbete fericite de la toţi copii dornici să încerce cât mai multe activităţi. Am primit în total aproximativ 300 de copii şi părinţi cărora le-am oferit experienţe din portofoliul nostru: Origami ~ Modelino ~ Pictură ~ Animaţie Stop Motion ~ Educaţie Financiară pentru Copii ~ Yoga Kids ~ Modelaj (Magic PlayFoam) ~ Robotică~ Educaţie Financiară pentru Părinţi ~ Teatru de Improvizaţie ~ Chimie Distractivă ~ VR (Virtual Reality) Fotografie ~ Inteligenţă Emoţională, Zumba Family ~ Slime ~ Pictură ~ Do It Yourself ~ Inteligenţă Emoţională ~ Yoga Family ~ Grafică și Desen.

Ne-a plăcut să îi observăm atât pe copii, cât și pe părinți cum se bucură de ateliere și de spațiile de relaxare. Fie au citit o carte, s-au relaxat în hamac, au jucat împreună cu alți copii, părinți sau voluntari Board Games pe pătură, s-au interesat de Casa solară EFdeN sau pur și simplu s-au bucurat de soarele călduț de toamnă. 🍁🍁🍁Cel mai mult ne-au bucurat momentele când i-am văzut împreună, povestindu-și unii altora experințele prin care au trecut. Toate pozele de la eveniment, pot fi văzute aici.

Maratonul educatiei Playouth

Mulţumim partenerilor

Energia nu a scăzut în niciun moment pentru ca de la eveniment nu au lipsit surprizele. Fie că a fost vorba de înghețată Napoca, sucuri de fructe, sana și chefir de la Olympus, apă de la Aqua Carpatica sau iaurturi de la Lăptăria cu Caimac, legume, fructe și sucuri de la Legoomi, suntem siguri să toți s-au bucurat mult.

Solaris, Malvensky, Aqua Carpatica şi Editura Corint ne-au oferit premii pentru tombola de la finalul fiecărei zile, Chiar dacă a fost momentul cu cele mai multe emoții pentru cei mici, aproape toți copii au ieșit câștigători.

Maratonul educatiei Playouth

Alături de noi, pe toată perioada evenimentului au fost și niște oameni foarte importanți pentru noi, pe care nu avem cum să nu-i amintim: Voluntarii PlaYouth. Ei au adus multe zâmbete la Maraton, au fost implicați și au fost alături de traineri sau de participanți, cei mici sau cei mari, de ficare dată când a fost nevoie. Mulțumim!

Le mulțumim și partenerilor media: Itsy Bitsy, Ada Chindea, Tina Solonaru, Educlass, Mamica Mondena, Carmen Radu, Agenda Culturala PENTRU COPIIBlog Laura FrunzăSuntParinte.roMamica ActivaGokidsRomânia PozitivăIQadsAnca’s Diary – Confessions of a fashion momParenting Academy România Pozitivă, Mamica Activa, Anca Arau, Motivonti, Revista Margot, Zile și Nopți, Modern Dads. Sunt mulţi, mulţi alţii care au fost alături de noi la acest eveniment.

Maratonul a dat startul oficial pentru atelierele, cursurile şi evenimentele pe care de acum încolo le vom ţine atât la sediul PlaYouth, cât şi în locaţiile partenere. Calendarul tuturor activităţilor este updatat costant aici. Este locul unde puteţi citi mai multe detalii despre fiecare activitate şi achiziţiona una dintre ele.

Maratonul educatiei Playouth septembrie 2019

Vă mulumim că aţi fost alături de noi şi abia aşteptăm să ne reîntâlnim!

Leave a Reply