Skip to main content

Pentru al treilea an consecutiv, în perioada 1 august – 15 septembrie (dar și după), am organizat în colaborare cu Asociaţia “Ana şi Copiii” Caravana Abecedar, care și-a propus să strângă, de la oricine doreşte să contribuie, ghiozdane şi rechizite pentru copiii sprijiniți de Asociație. Iniţiativa comună pentru prevenirea abandonului şcolar şi familial a pornit din nevoia semnalată de Asociaţia “Ana şi Copiii” care cunoaşte şi ajută aceste familii.

Campania Back to School Leaseplan

Ca în fiecare an am reușit să strângem ghiozdane și rechizite, așa cum ne-am propus inițial, dar anul acesta oameni dragi, parteneri și oameni buni pe care nici nu îi cunoșteam până acum ne-au depășit așteptările. 📓

Am strâns în total 100 de ghiozdane pline cu rechizite pentru copiii de la Ana și Copiii, dar și pentru alte centre unde mergem să ținem activități. Toamna aceasta a fost foarte darnică pentru noi și pentru piticii mai puțin norocoși. 🎒🎒🎒

 

Alături de noi au fost cei de la LeasePlan Service Center care au organizat în cadrul companiei lor o campanie Back to School prin care angajații să poată dona ghiozdane și rechizite pentru Caravana Abecedar. Campania a fos un succes și a venit cu multă energie bună si gînduri frumoase din partea angajaților cu dorință de implicare.

 

Au contribuit și părinți dragi din comunitatea noastră, dar și prieteni pe care ni i-am făcut recent, Ada Chindea (Ceai cu mamici) și membre ale comunității ei. 😊

Copiii au primit cu mult entuziasm și cu brațele deschise toate materialele pentru școală și sunt recunoscători pentru daruri. Sperăm ca prin această acțiune comună să reușim să îi ținem cât mai aproape de școală și de clasă.

 

 

 

 

Back to School Ana si Copiii

Noi urmează să ne organizăm pentru a susține activități educative în centrele de plasament și la Asociațiile partenere pentru a petrece timp cu cei mici. Și aici suntem deschiși dacă vreți să veniți alături de noi pentru a petrece timp cu copiii.

Campania back to school leaseplancampania Back to school Leaseplan

Dacă vreți să contribuți și nu ați reușit să o faceți până acum, ținem deschisă campania în continuare.

Donațiile în bani pentru cumpărarea rechizitelor se pot direcționa în contul asociației PlaYouth, cu mențiunea, donație rechizite:
Cont IBAN: RO80 BACX 0000 0011 5378 4001 (LEI)
Sucursala: UniCredit Bank, Ag. Domenii, sau al asociației „Ana și Copiii”
Cont IBAN: RO25 RZBR 0000 0600 0970 4793 (LEI)
Sucursala: Raiffeisen Bank – Ag. Amzei

Ana si Copiii Campanie Back to School Caravana Abecedar PlaYouth

Leave a Reply