Skip to main content
Vacanța de vară s-a încheiat. După multe amintiri frumoase strânse în ultimele 3 luni, elevii și profesorii se întorc în clase și se bucură de un nou început!
Chiar dacă modalitatea de predare este încă sub semnul incertitudinii, între participarea la clasă fizic și școală online, entuziasmul noului an are același farmec. Pregătim cu emoție rechizitele, ghiozdanele și ținutele de școală, ne reîntâlnim cu colegi, învățătoare sau profesori sau, dacă suntem în primul an, îi cunoaștem pe cei care ne vor însoți în următorul cicliu de învățământ. Ne punem întrebări, oare o să ne placă acest an școlar? Oare care va deveni materia mea preferată? Îmi voi face prieteni noi?
Pentru noi, vara a reprezentat o perioadă activă în care ne am întâlnit deopotriva cu copii, părinți și cadre didactice în mediul online sau cel fizic și am pregătit din timp luna septembrie, pentru ca cei care vor ajunge în bănci sau la catedră să se simtă puțin mai încrezători și mai pregătiți.
Vă dorim să aveți un an roditor, cu multe rezultate bune, adaptarea să fie una ușoară,iar oamenii pe care îi întâlniți să fie persoane de la care aveți mereu ceva bun de învățat. Fiind prima zi de școală va puteți pune intenții pentru acest an și să vă setați câteva obiective pe care să le aveți în vedere, însă nu uitați să vă și bucurați și relaxați în timp ce învățați ceva nou.
Noi suntem aici, venim mereu în sprijinul vostru și ne propunem să creăm experiențe care să vă fie de folos și care să vă placă.  https://playouth.ro/calendar/

Leave a Reply